Audi s4 5.0 tfsi
MRC800 w RS6 daje takie ograniczenie na pierwszych dwóch biegach, więc skąd sie to w serii wzięło?aw69 pisze:widocznie oni nie mają porównania, z tego co pamiętam 50% mocy na 1 biegu 75% mocy na 2gim (strzelam z pamięci) ....jak wam sie uda zdjąć limitery to chłopie ją na starcie postawi bokiem, będzie taka kurew nieprzewidywalna ze startu że masakra :)
Pozatym co tu się oszukiwać....nikt na świecie tego silnika i skrzynie nie modził na grubo....te projekty unlim to można powiedziec popizdułki są :)
Co do Moskwy to Evotech i PP Performance to nie byle ćwoki. Jeden pisał programy dla szejków do takich aut ze innym sie nie śniło rozkminiać nawet, a drugi pracował w Mansory.
bez przesady......Porozmawiaj z Karolem to ci powie co to za firma 9FF (niby też zajebista).
Wiec i evotech i inne niema co sięsugerować.....Poprostu sa to firmy które są założone w lepszym/bogatszym kraju i prosperują wogole innym budżetem......Sportmile jakby miało siedzibe w "normalnym" kraju to byś na unilm w zapowiedziach filmów czytał zamiast: RS6 EVOTECH 750 HP -----> RS6 Sportmile 1050 HP.
Co do ograniczeń juz napisałem....to wszystko celowe działania fabryki !
P.S. Jak tak dalej pójdzie i Bosch się wkurwi (a wszystko do tego dąży póki co) to za kilka lat będziemy dłubać same stare wozy !! A egozytki będa tylko tuningowane w nadwornych stajniach pod zwierzchnictwem producentów aut i koszt modyfikacji będzie zwalał z nóg na dzień dobry.
[ Dodano: 2012-01-19, 11:28 ]
Nikolas swoją droga kojarzysz taką, firme EIP tuning z USA ? Też mega popularna budowała R32 w turbo juz ładnych pare lat temu
Wiec i evotech i inne niema co sięsugerować.....Poprostu sa to firmy które są założone w lepszym/bogatszym kraju i prosperują wogole innym budżetem......Sportmile jakby miało siedzibe w "normalnym" kraju to byś na unilm w zapowiedziach filmów czytał zamiast: RS6 EVOTECH 750 HP -----> RS6 Sportmile 1050 HP.
Co do ograniczeń juz napisałem....to wszystko celowe działania fabryki !
P.S. Jak tak dalej pójdzie i Bosch się wkurwi (a wszystko do tego dąży póki co) to za kilka lat będziemy dłubać same stare wozy !! A egozytki będa tylko tuningowane w nadwornych stajniach pod zwierzchnictwem producentów aut i koszt modyfikacji będzie zwalał z nóg na dzień dobry.
[ Dodano: 2012-01-19, 11:28 ]
Nikolas swoją droga kojarzysz taką, firme EIP tuning z USA ? Też mega popularna budowała R32 w turbo juz ładnych pare lat temu
aw69 pisze:P.S. Jak tak dalej pójdzie i Bosch się wkurwi (a wszystko do tego dąży póki co) to za kilka lat będziemy dłubać same stare wozy !! A egozytki będa tylko tuningowane w nadwornych stajniach pod zwierzchnictwem producentów aut i koszt modyfikacji będzie zwalał z nóg na dzień dobry.
Witek da radę
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
Karol opowiadał rożne rzeczy, ale przy takich mocach czy to 9ff czy UR to jeden wój, bo zawsze coś sie wysra i nie ma co sie dziwić. Co do Evotech to czy PP Performance to chodziło mi o to ze siedzą tam magicy gdzie dla innych jest to magia oni piszą programy dla takich aut.
Tej firmy z USA nie znam i nie słyszałem. HGP to co innego :)
W RS6 nie zrobisz 1050hp bo skrzynia sie rozpadnie. Co innego w lzejszej budzie :)
[ Dodano: 2012-01-19, 11:52 ]
Tej firmy z USA nie znam i nie słyszałem. HGP to co innego :)
W RS6 nie zrobisz 1050hp bo skrzynia sie rozpadnie. Co innego w lzejszej budzie :)
[ Dodano: 2012-01-19, 11:52 ]
I dlatego się tym chwalą na cały świat Tuningu :)aw69 pisze:oj to może być juz taka poprzeczka....że nikt na świecie nieda rady
[ Dodano: 2012-01-19, 11:38 ]Oni go nie dają :) one jest fabrycznie :)MRC800 w RS6 daje takie ograniczenie na pierwszych dwóch biegach, więc skąd sie to w serii wzięło?
Karol generalnie w cenzura kasy zostawił w 9ff i kupe czasu auto tam robił co potem raczej przerodziło się w męczarnię a nie przyjemność z tuningu samochodu - wiem ze źródła.
Teraz modzi Prosiaka także w Niemczech ale w firmie która jest o wiele mniej rozdmuchana niż 9ff, TechArt, EVO Tech itp itp i jest bardzo zadowolony, bardziej niż z 9ff pomijając fakt że serwisy i jakieś drobne mody robi mu Doktor z ECU z którego też jest zadowolony
Także to że ktoś stroi auto dla szejków nie oznacza że jest super kotem w swojej dziecinnie...i nie mówie tutaj że EVO Tech odstawia złą robotę czy jakaś inna firma bo zaraz będzie że naskoczyłem.
Wydaję mi się że Witek z MR Motors by zawstydził nie jednego stroiciela z takiego np. EVO Tech tak samo gość z Kolonii co modzi prosiaka dla Karola też by zawstydził nie jednego speca z 9ff lub innej firmy znającej się na Prosiakach.
Teraz modzi Prosiaka także w Niemczech ale w firmie która jest o wiele mniej rozdmuchana niż 9ff, TechArt, EVO Tech itp itp i jest bardzo zadowolony, bardziej niż z 9ff pomijając fakt że serwisy i jakieś drobne mody robi mu Doktor z ECU z którego też jest zadowolony
Także to że ktoś stroi auto dla szejków nie oznacza że jest super kotem w swojej dziecinnie...i nie mówie tutaj że EVO Tech odstawia złą robotę czy jakaś inna firma bo zaraz będzie że naskoczyłem.
Wydaję mi się że Witek z MR Motors by zawstydził nie jednego stroiciela z takiego np. EVO Tech tak samo gość z Kolonii co modzi prosiaka dla Karola też by zawstydził nie jednego speca z 9ff lub innej firmy znającej się na Prosiakach.
Tego nie wiesz....a pozatym napewno ktos niebawem sie znajdzie kto skrznie wzmocniW RS6 nie zrobisz 1050hp bo skrzynia sie rozpadnie. Co innego w lzejszej budzie :)
[ Dodano: 2012-01-19, 11:58 ]
chociaż moze być jak mówisz....bo po jakiego diabła komu ponad 1000 KM w RS6 ktory jest defakto limuzyną a nie samochodem sportowym
W RS6 jako takim czyli w budzie RS6 to 1000 KM nie, ale taki Nik co nie robi w budzie RS6 to jemu 1000 KM się przyda jak najbardziej
Tak jak piszę AW skrzynie pewnie pomodzą za jakiś czas...kidyś Tip w 911 Turbo się sypał jak ktoś miał w okolicach 6 z przodu a teraz tak modzą te Tipy że wytrzymują 700+ KM i 800+NM patrz Paweł z Poznania tylko koszt modów tej skrzyni to kosmos
Tak jak piszę AW skrzynie pewnie pomodzą za jakiś czas...kidyś Tip w 911 Turbo się sypał jak ktoś miał w okolicach 6 z przodu a teraz tak modzą te Tipy że wytrzymują 700+ KM i 800+NM patrz Paweł z Poznania tylko koszt modów tej skrzyni to kosmos
ten koleś jest mega kozakiem....wszystkie te firmy co wspomniales i modzą auta z grupy VAG mogą go pogłaskać po wacku.tak samo gość z Kolonii co modzi prosiaka dla Karola też by zawstydził nie jednego speca z 9ff lub innej firmy znającej się na Prosiakach.
[ Dodano: 2012-01-19, 12:15 ]
dobra koniec....bo juz i tak mocny offtop poszedł
Adaś odpalaj, bo Moskwa czeka!
Dziś od organizatora Unlim 500+ :
13:46 #31
Ambrosov
Будем ждать на Анлиме!))
Удачного запуска!)
Dziś od organizatora Unlim 500+ :
13:46 #31
Ambrosov
Будем ждать на Анлиме!))