Jedną ... ale litrową na głowęJachyr pisze:Heh spoko ucalowanawujek 2pac pisze:Od razu lżej na sercu![]()
Jachyr za trzecia fotkę mocno ucałuj dziewczynęmowi ze flaszke bedzie trzeba zrobic na nastepnym spocie
ale jedna!
Spot S/RS PL 2014
- wujek 2pac
Norbi
Z tymi turbinami to mozna było na tym juz zrobić bo w drodze swoje przykatowałem i jedna juz głosniej świszczała dlatego nie przegazowywałem swojego

Z tymi turbinami to mozna było na tym juz zrobić bo w drodze swoje przykatowałem i jedna juz głosniej świszczała dlatego nie przegazowywałem swojego
nie spróbowałeś a tak sie boisz tego mojego bimbru :P , spytaj Floro pił i przeżyłSID pisze:Jak Wojtek znowu przywiezie jakieś wynalazki to ja nie pije
- wujek 2pac
Powiedzmy ze film jest gotowy a w zasadzie 2 ale cenzura... Jest problem bo jak sie okazalo gowno ktore sciagnalem aby obslugiwalo pliki z gopro jest beta i po za konczenu skladania filmu pojawil sie komunikat ze zostanie wyswietlone logo na srodku wyglada to strasznie po chuju... Pomysle co z tym zrobic i wtedy zapodam filmiki. Jeden ogolny drugi tylko dla nas z paroma dobrymi tekstami... 
Próbowałem coś wykombinować nie udało mi sie, ale mysle ze nie jest zle, tylko przez 1 min filmu jest to smieszne logo pozniej juz nie. a wiec milego ogladania
najprzyjemniej w Hd
https://www.youtube.com/watch?v=xF7123SpNQE
Próbowałem coś wykombinować nie udało mi sie, ale mysle ze nie jest zle, tylko przez 1 min filmu jest to smieszne logo pozniej juz nie. a wiec milego ogladania
https://www.youtube.com/watch?v=xF7123SpNQE
Ostatnio zmieniony 2014-09-24, 10:29 przez Jachyr, łącznie zmieniany 5 razy.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
No to za .... M-pakiet
[ Dodano: 2014-09-24, 11:08 ]
[ Dodano: 2014-09-24, 11:08 ]
Ja w windows live movie maker odrabiam filmy i zdjecia, prosty i bez jakiś napisów no chyba że chcesz coś tam umieścićJachyr pisze:Powiedzmy ze film jest gotowy a w zasadzie 2 ale cenzura... Jest problem bo jak sie okazalo gowno ktore sciagnalem aby obslugiwalo pliki z gopro jest beta i po za konczenu skladania filmu pojawil sie komunikat ze zostanie wyswietlone logo na srodku wyglada to strasznie po chuju...
było :
S4 b5 1998 , S4 b7 2006 , S4 b5 1999 , A6 C5 2002 2,7 BiT , S4 b5 2000
S4 b5 1998 , S4 b7 2006 , S4 b5 1999 , A6 C5 2002 2,7 BiT , S4 b5 2000