Spoko bez obaw dam tak ponianczyc
Ja bede na 100 te moje 1,5 na 80% bo to data taka zen a miesiac przed rozwiazaniem wiec zobaczymy jakie samopoczucie bedzie
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
bartek75 pisze:i tak zjawi się stała ekipa jak co rok więc nie ma co bić piany Gowor86. Moim zdaniem trzeba rezerwować dobrą miejscówę zamiast klepać tu posty
+1
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Dobrze prawicie...Stały skład napewno:zarezerwuje urlop, dojedzie w dowolne miejsce, nie będzie marudził. Najważniejsze to kolejny raz się spotkać. Jak ktoś naprawdę chce, to przyjedzie, po to już teraz organizatorzy naciskają na konkretne ustalenia. Bierzcie przykład z Jachyra i przestańcie narzekać.
Dobrze prawicie...Stały skład napewno:zarezerwuje urlop, dojedzie w dowolne miejsce, nie będzie
marudził. Najważniejsze to kolejny raz się spotkać. Jak ktoś naprawdę chce, to przyjedzie, po to już teraz organizatorzy naciskają na konkretne ustalenia. Bierzcie przykład z Jachyra i przestańcie narzekać.
Taa.. juz widzd jak moja cieszy sie z faktu ze wole jechac na zlot niz isc na wesele przyjaciolki...
Dobrze prawicie...Stały skład napewno:zarezerwuje urlop, dojedzie w dowolne miejsce, nie będzie marudził. Najważniejsze to kolejny raz się spotkać. Jak ktoś naprawdę chce, to przyjedzie, po to już teraz organizatorzy naciskają na konkretne ustalenia. Bierzcie przykład z Jachyra i przestańcie narzekać.
Nie inaczej