Audi (R)S4 Limo by Savo
jak już sprawdziłeś czy żyje gościu, wtukłeś mu? te fiutki na skuterach przeginają, osobiście miałem dwie akcje gdzie raz mi wjechał pod koła (chyba był najebany..bo zaczoł spierdzielać między bloki), a raz z laseczką wjechałby w tył auta, hamowanie na cm... po takiej akcji jak miałeś, chyba nerwy by puściły
-
A dlaczego sie czepiali ? Wiem ze bieznik opony nie moze wystawac poza obrys karoserii . Tutaj w UK juz mnie raz policja zatrzymala i sprawdzali czy nigdzie opony nie dotykaja blotnikow , wiem ze w takich przypadkach auto zabieraja na lawete. Teraz mam juz 4 cm sanki nad ziemia a na tych kolach bedzie nizej bo opona troszke naciagnieta. Auto bedzie tymczasowo na Szow - pokaz zrobione
Co do pekania opon to zawsze moze to sie przytrafic i lepiej o tym nie myslec . Ja mialem wczesniej na 9j 19" w audi naciagnieta 215/35 ... opony nie pekaly ale trzeba uwazac na droge bo jednak w wiekszosci przypadkow jak w cos wlecisz to rantem felgi pukniesz i robi sie skrzywienie/ pekniecie.
P.S Nie ma co dramatyzowac bedzie dobrze
Tutaj jeszcze zdjecie i widac ze nadkola bez poszerzenia

Co do pekania opon to zawsze moze to sie przytrafic i lepiej o tym nie myslec . Ja mialem wczesniej na 9j 19" w audi naciagnieta 215/35 ... opony nie pekaly ale trzeba uwazac na droge bo jednak w wiekszosci przypadkow jak w cos wlecisz to rantem felgi pukniesz i robi sie skrzywienie/ pekniecie.
P.S Nie ma co dramatyzowac bedzie dobrze

Tutaj jeszcze zdjecie i widac ze nadkola bez poszerzenia