Spot S/RS PL 2014
-
Matleniuszek
Patrz punkt 1 i 2 , musi być znana liczba osób a następnie bedzie info czy ten termin jest wolny , przynajmniej tak to rozumiembartek75 pisze:żadnego spontanu.
w kolejności:
1. lista melanżowników, czy osoby towarzyszące typu dziewczyna, chłopak..
2. informacja CZY jest wolny termin- jeśli tak zaliczkujemy
3. plan związany z atrakcjami na miejscu
4. godziny przyjazdu, odjazdu itp
było :
S4 b5 1998 , S4 b7 2006 , S4 b5 1999 , A6 C5 2002 2,7 BiT , S4 b5 2000
S4 b5 1998 , S4 b7 2006 , S4 b5 1999 , A6 C5 2002 2,7 BiT , S4 b5 2000
-
Matleniuszek
słuchajcie Pany. dziś miałem chwilę na zastanowienie się nad całokształtem wspólnego spotkania, które (z pewnych źródeł dochodzą mnie informacje) może okazać się sporą imprezą. dlaczego? z racji zapowiedzi sporej ilości aut, ludzi itp. w końcu to jak na razie ma być pierwsza impreza S/RS w Polsce, a przy rozgłosie może okazać się mega spotkaniem. i tu trzeba uważać na pewne kwestie.
od siebie dodam iż odwiedziłem dużo imprez świetnych jak i z fuck up`ami, dużych, małych... w sumie od końca lat 90tych uczestniczę i obserwuję więc raczej pizdy nie będzie przy pewnych założeniach...
po pierwsze- ma to być spotkanie towarzyskie pasjonatów S/RS. nie tworzę dla banknotów bo mam na kim zarabiać. wszystkie sprawy związane z finansami będą na bieżąco omawiane tu na forum
po drugie- parking przed pensjonem (tym czy innym) to nie parking Tesco. i teraz pytanie do Was. czy robimy imprezę półotwartą? co przez to rozumiem. goście hotelowi i Ci, którzy przyjadą na jeden dzień ALE TYLKO FORUMOWICZE mają miejsce parkingowe. reszta odwiedzających parking (chyba dla obejrzenia aut, prezentacji niektórych, bo taką mam wizję) staje w miejscach wyznaczonych poza ośrodkiem. trzeba się na to przygotować, a jeśli nikt nie przyjedzie (w co mocno wątpię) to mamy spokój, a nie na odwrót jak zjawi nam się nagle z 50 aut obserwatorów
po trzecie- każdy uczestnik powtarzam SPOTKANIA W NASZYM GRONIE, nie zlotu, dostanie label ze smyczą, na którym będzie wpisany jego nick na wjeździe. znacznie ułatwi nam namierzenie np buby, który prosi o pięćdziesiąt gram czystej
i wspólne poznanie się.
po czwarte- do końca bieżącego tygodnia mamy plakat (SID o czym dziś rozmawialiśmy) i profi obsługę fotograficzną (człowiek ode mnie)
reszta później. jutro dzwonię do ośrodka
a! jeszcze jedno. ja i moja konkubina ogarniemy większość spraw natomiast na pewno jeszcze ktoś od nas będzie potrzebny. ale to z czasem, jak będziemy mieli miejsce itp. na spokojnie. mamy dość czasu.
*SID ma plan przyjechać również skorupą
tylko ja Wam tego nie mówiłem 
i mamy 26 km na Tor Kielce dla chętnych.....
od siebie dodam iż odwiedziłem dużo imprez świetnych jak i z fuck up`ami, dużych, małych... w sumie od końca lat 90tych uczestniczę i obserwuję więc raczej pizdy nie będzie przy pewnych założeniach...
po pierwsze- ma to być spotkanie towarzyskie pasjonatów S/RS. nie tworzę dla banknotów bo mam na kim zarabiać. wszystkie sprawy związane z finansami będą na bieżąco omawiane tu na forum
po drugie- parking przed pensjonem (tym czy innym) to nie parking Tesco. i teraz pytanie do Was. czy robimy imprezę półotwartą? co przez to rozumiem. goście hotelowi i Ci, którzy przyjadą na jeden dzień ALE TYLKO FORUMOWICZE mają miejsce parkingowe. reszta odwiedzających parking (chyba dla obejrzenia aut, prezentacji niektórych, bo taką mam wizję) staje w miejscach wyznaczonych poza ośrodkiem. trzeba się na to przygotować, a jeśli nikt nie przyjedzie (w co mocno wątpię) to mamy spokój, a nie na odwrót jak zjawi nam się nagle z 50 aut obserwatorów
po trzecie- każdy uczestnik powtarzam SPOTKANIA W NASZYM GRONIE, nie zlotu, dostanie label ze smyczą, na którym będzie wpisany jego nick na wjeździe. znacznie ułatwi nam namierzenie np buby, który prosi o pięćdziesiąt gram czystej
po czwarte- do końca bieżącego tygodnia mamy plakat (SID o czym dziś rozmawialiśmy) i profi obsługę fotograficzną (człowiek ode mnie)
reszta później. jutro dzwonię do ośrodka
a! jeszcze jedno. ja i moja konkubina ogarniemy większość spraw natomiast na pewno jeszcze ktoś od nas będzie potrzebny. ale to z czasem, jak będziemy mieli miejsce itp. na spokojnie. mamy dość czasu.
*SID ma plan przyjechać również skorupą
i mamy 26 km na Tor Kielce dla chętnych.....
- wujek 2pac
Kombinuj koniecznie cos z torem
A i na takim live spotkaniu moze i Nurburgring obgadamy
I moze gupie pytanie, ale potrzenujemy az 3 dni
I jak rozumie mogę podpiąć sie pod korowód Sida z Podkarpacia
ps. zrobta jakie koszulki do lansu
A i na takim live spotkaniu moze i Nurburgring obgadamy
I moze gupie pytanie, ale potrzenujemy az 3 dni
I jak rozumie mogę podpiąć sie pod korowód Sida z Podkarpacia
ps. zrobta jakie koszulki do lansu
Lancia Fulvia Coupe
Renault 5
Fiat 126p
FSO Polonez
Audi Cabriolet
Audi S4
Audi RS4 B5 & B7
Renault 5
Fiat 126p
FSO Polonez
Audi Cabriolet
Audi S4
Audi RS4 B5 & B7
wujku, sprawa taka. jak ma ktoś zapierdalać przez pół kraju i w piątek wieczorem jest na miejscu, jakaś wóda, gadki, sobota tor lub grill, to niedziela powrót.. tk na prawdę to jeden cały dzień czyli sobota.
Jachyr -> koniecznie wlatuj!
[ Dodano: 2014-03-31, 22:03 ]
Jachyr -> koniecznie wlatuj!
[ Dodano: 2014-03-31, 22:03 ]
gowor86 pisze:1. Matleniuszek
2. BurnOuT
3. buba
4. Bj84
5. wojt3q + osoba
6. ADI
7. Steri
8. Surveyor
9. Telo
10. RRyb
11.ŚWIR-DAGLAS
12. arti@R1
13. Norbi
14. jerzyk_05
15. Rafal84
16. SID + osoba + RS4 + skorupa
17. wujek 2pac + osoba
18. Floro
19. wojteQ
20. Qbik
21. bartek75 + osoba
22. modek
23. gowor86
jak coś będzie potrzeba to mogę w miarę swoich możliwości pomóc.
co do ceny to Bartek zadzwoń do nich i zapytaj ile w przypadku 30/40/50 osób. Myślę że powinni dać już jakieś ceny żeby każdy wiedział jakie orientacyjnie będą koszty.
Od razu trzeba by pomyśleć odnośnie jedzenia (czy jest w cenie) oraz jak będziecie chlać to czy są w wstanie zrobić jakieś zagrychy.
atrakcje na sobotę - siedzimy cały dzień oglądając swoje mordy czy robimy coś produktywnego oprócz podnoszenia ciężarków.
koniecznie alkomat i to nie jeden żeby nie było płaczu.
co masz na myśli odnośnie prezentacji? to wygląda na niezłe zadupie więc raczej nie będzie tam dużo gapiów
co do ceny to Bartek zadzwoń do nich i zapytaj ile w przypadku 30/40/50 osób. Myślę że powinni dać już jakieś ceny żeby każdy wiedział jakie orientacyjnie będą koszty.
Od razu trzeba by pomyśleć odnośnie jedzenia (czy jest w cenie) oraz jak będziecie chlać to czy są w wstanie zrobić jakieś zagrychy.
atrakcje na sobotę - siedzimy cały dzień oglądając swoje mordy czy robimy coś produktywnego oprócz podnoszenia ciężarków.
koniecznie alkomat i to nie jeden żeby nie było płaczu.
co masz na myśli odnośnie prezentacji? to wygląda na niezłe zadupie więc raczej nie będzie tam dużo gapiów
buba ok. daj mi pls na priva komórę do Ciebie.
alkomat i to nie jeden się przyda.
odnośnie prezentacji hmm... ciekawą ideą gdzieś kiedyś była prezentacja ciekawszych projektów od a do z, czy świetnie zachowanych sztuk z małym nalotem (może raz ori a raz mocno grzebniętych??). wiadomo że w naszym przypadku są one podobne do siebie ale można pomyśleć o czymś takim.
wczoraj jeszcze kolega gowor86, który jest tubylcem zorientuje się w kwestii innych ośrodków w pobliżu; ja swoją drogą dzwonię.
dla nas ważnymi zmiennymi na tą chwilę są:
- obszerny, bezpieczny parking
- koszty pokojów
- żarcia na miejscu
- ewentualne atrakcje typu chata grillowa, woda itp
- sklepu spożywczego/ biedronki itp
- myjni bezobsługowej dla chętnych
- stacji z V powerem
alkomat i to nie jeden się przyda.
odnośnie prezentacji hmm... ciekawą ideą gdzieś kiedyś była prezentacja ciekawszych projektów od a do z, czy świetnie zachowanych sztuk z małym nalotem (może raz ori a raz mocno grzebniętych??). wiadomo że w naszym przypadku są one podobne do siebie ale można pomyśleć o czymś takim.
wczoraj jeszcze kolega gowor86, który jest tubylcem zorientuje się w kwestii innych ośrodków w pobliżu; ja swoją drogą dzwonię.
dla nas ważnymi zmiennymi na tą chwilę są:
- obszerny, bezpieczny parking
- koszty pokojów
- żarcia na miejscu
- ewentualne atrakcje typu chata grillowa, woda itp
- sklepu spożywczego/ biedronki itp
- myjni bezobsługowej dla chętnych
- stacji z V powerem
a nie lepiej coś takiego?
https://www.youtube.com/watch?v=njXTaHLnfoY
motyw raczej całego spotkania/zlotu
https://www.youtube.com/watch?v=njXTaHLnfoY