UWAGA!!!!! UWAGA!!!!! UWAGA!!!!!!

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
Nikolas

Post autor: Nikolas »

Nie lubie słodyczy - wole owoce :)
sportmile

Post autor: sportmile »

jestem
peugot 106 1.0 n/a 45 km

cukierki mnie przekonaly
Najgorszy Tuning w Mieście
www.sportmile.pl
http://www.facebook.com/sportmile
tel. 792 22 44 84
Awatar użytkownika
Nikolas

Petardson :)))
Racer

Post autor: Racer »

Wiem ze ta wiadomoscia zyskam wrogow ale pewnie tez niektórzy mnie popra:
1)Ogranizator "X" stworzył liste taka jaka chciał, i tych ludzi ktorych znał. Trudno żeby weryfikował kazdego i jego auto z całej WAWY
2) Sam ufundował nagrode!
3) Nikiemu jak psu buda nalezało sie zwyciestwo i tyle ( mozna rozwazac ze w finale przegral z nim Doktor w Porsche ze wzgledu na padajacy deszcz) Doktor nie protestował i swietnie sie przy tym bawił!!!
4) Moge plakac i uzalac sie ze w pierwszej parze stałem na kresce z Nikiem ( mimo ze auta mocowo sie roznia)
5) W tym całym evencie chodziło o FUN!!!!
6) Wszyscy swietnie sie bawili wiec komentarze w stylu" bo mnie nie było" sa nie na miejscu
7) Niki chyba zapomniał mi podziekowac:D:D:D

Impreza była SUPER I OBY TAKICH WIECEJ:D
kosiniak

Post autor: kosiniak »

jestes moim wrogiem od dzis :)
Racer

kosiniak pisze:jestes moim wrogiem od dzis :)

Trudno:P
Awatar użytkownika
Nikolas

Racer - gdyby nie Twoja płaska dziesiątka i śróbokręt to było by ciężko, więc zdjęcie z Pucharem i wyrazy podziękowań przesyłam na łamach tego forum ;)))
Za płaską dziesiątkę chciałem w ramach rewanżu zaproponować Ci gorącą dwudziestkę, ale żona mówi że woli mnie :mrgreen:

A tak na poważnie to Wielkie dzięki za pomoc!
Racer

Nikolas pisze:Racer - gdyby nie Twoja płaska dziesiątka i śróbokręt to było by ciężko, więc zdjęcie z Pucharem i wyrazy podziękowań przesyłam na łamach tego forum ;)))
Za płaską dziesiątkę chciałem w ramach rewanżu zaproponować Ci gorącą dwudziestkę, ale żona mówi że woli mnie :mrgreen:

A tak na poważnie to Wielkie dzięki za pomoc!

Szkoda:( Smutny Racer:d
Nie ma za co i do nastepnego spotkania na Kresce:d
Dam ci Przegrac tym razem:D

ps.( jakies klucze zawsze mam w bagazniku:P )
sportmile

Post autor: sportmile »

dawaj fote nagrody .......
no tak w sumie gdyby nie racer to dupa blada bo Nikowi zerwalo orurowanie z lewej sprezarki. Po dzisiejszych ogledzinach widac ze od startow silnik mimo mocnych poduszek przemieszcza kilka cm uderzajac downpipe w kielich. Przecielismy jeszcze w jednym miejscu orurowanie i dalismy lacznik. Oprocz tego nic sie nie dzieje ( dziwne ) . Musialem jeszcze wyregulowac lewarek bo dwojka juz ciezej zaczela wchodzic .... Nik przyzwyczajony do szarpania.
P.S w ramach rozluznienia takie cos
http://www.vimeo.com/15244522
Najgorszy Tuning w Mieście
www.sportmile.pl
http://www.facebook.com/sportmile
tel. 792 22 44 84
Awatar użytkownika
Nikolas

Po poprzedniej skrzyni byłem przyzwyczajony do szarpania, bo biegi nie wchodziły, ale teraz będę uważał :)

Puchar
Puchar 2
Puchar 3
Racer

sportmile pisze:dawaj fote nagrody .......
no tak w sumie gdyby nie racer to dupa blada bo Nikowi zerwalo orurowanie z lewej sprezarki. Po dzisiejszych ogledzinach widac ze od startow silnik mimo mocnych poduszek przemieszcza kilka cm uderzajac downpipe w kielich. Przecielismy jeszcze w jednym miejscu orurowanie i dalismy lacznik. Oprocz tego nic sie nie dzieje ( dziwne ) . Musialem jeszcze wyregulowac lewarek bo dwojka juz ciezej zaczela wchodzic .... Nik przyzwyczajony do szarpania.
P.S w ramach rozluznienia takie cos
http://www.vimeo.com/15244522

Auto Nikiego robi robote trzeba przyznac:d
To ze nic sie nie dzieje to super bo o to własnie chodzilo:d a nie moze i nie o to:P:P
Szkoda ze nie widzieliscie jak dobijał 1 na stacie z Porsche:P
Awatar użytkownika
Nikolas

Hehe Racer - wykapowałeś mnie :)))

Ale muszę przyznać że skrzynia robi robotę, jednak najbardziej podoba mi się to że który raz z kolei Adam i Sportmile dali mi to czego chciałem!
SERYJNY motor - 600 konia i prawie 700Nm wczoraj było na imprezie napewno i KU..A NIC się nie dzieję - NIC. Od momentu odbioru auto jest TYLKO upalane!!!

Nadal jestem w szoku jak auto zapierdala :shock:
Cantona

Post autor: Cantona »

Piękny puchar, no i grubo, powodzenia
Awatar użytkownika
Nikolas

Dzięki Piotrek. Szkoda że wczoraj nie dojechałeś na miejscówkę. Ja co prawda byłem rozchwytywany, ale Adaś do Ciebie dzwonił.
Zrobimy jeszcze jakąś ustawkę w tym roku na zakończenie sezonu i pośmigamy trochę ;) Ogarnij te wtryski i możemy polatać.
A co do mojego S4 - to na kolejny sezon będą spore zmiany - jak i w mocy tak i w wyglądzie :)
Racer

Nikolas pisze:Hehe Racer - wykapowałeś mnie :)))

Ale muszę przyznać że skrzynia robi robotę, jednak najbardziej podoba mi się to że który raz z kolei Adam i Sportmile dali mi to czego chciałem!
SERYJNY motor - 600 konia i prawie 700Nm wczoraj było na imprezie napewno i KU..A NIC się nie dzieję - NIC. Od momentu odbioru auto jest TYLKO upalane!!!

Nadal jestem w szoku jak auto zapierdala :shock:

My Tez jestesmy w szoku:d Powodzenia i oby jak Najkrócej trwał ten setap:P:P:P.... Znaczy Najdłuzej:P:P
ODPOWIEDZ