Szkoda, że wozem drabiniastym tam nie wjechali. Tak się kończy pomylenie suva z samochodem :P Swoją drogą ciekawa musiała być mina przed kontrą jak gość sobie uświadomił że na torze kasy z ubezpieczenia nie będzie :)
Filmik juz dosc stary. Powiem szczerze bylem w zeszla sobote sie przejechac i Mijalem takie cuda jak fiat uno, multiple... Czy matiza... wiec nastepnym razem nic mnie nie zdziwi juz. Jeden maly minus to cholerny ruch na torze i mimo ze szlo sobie w miare pozapierdzielac to trzeba bylo cholernie uwazac. Z tego co sie dowiedzialem to lepsza opcja jest niedziela bo jest mniej ludzi i w ten albo nastepny weekend jade to sprawdzic i dokonczyc stare opony...:)
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Jachyr pisze:Filmik juz dosc stary. Powiem szczerze bylem w zeszla sobote sie przejechac i Mijalem takie cuda jak fiat uno, multiple... Czy matiza... wiec nastepnym razem nic mnie nie zdziwi juz. Jeden maly minus to cholerny ruch na torze i mimo ze szlo sobie w miare pozapierdzielac to trzeba bylo cholernie uwazac. Z tego co sie dowiedzialem to lepsza opcja jest niedziela bo jest mniej ludzi i w ten albo nastepny weekend jade to sprawdzic i dokonczyc stare opony...:)
cza paczec w kalendarz, ja kiedys pocalowalem klamke w weekend :/
Na tym zestawie ktory jest teraz nie bylo zadnego problemu. Mimo ze jak napisalem nie jechalem max bo trzeba bylo mijac wolniejszych i czasami puszczec szybszych.
Quadysz tak jak piszesz godziny otwarcia toru tez sa rozne i w tyg np sa tylko po 2 godziny. Weekendy zazwyszaj 6-8 godzin.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...