. Ehh... no nic nie idzie wszystko w parze... mam z tym zawsze pod gore... no nic jestem na etapie ogarniecia stron goracych... beda nowe... i auto znowu na zmiane pojedzie ale nie predko chyba... czasu nie mam ... zobaczymyArti pisze:byłem akurat dzisiaj u Arka ,widziałem te co miały iść do środkaPapol pisze:Odgrzeje... u nnie niestety z przyczyn technicznych hybrydy k03 zostaly wsadzone na duzy whdech i wydechowe wagnery z duzymi wtryskami i pompa... teraz dopiero jest ciekawostka co to wypluje... wieksze turba wlasnie ogarniam i bedzie chyba nowy zestaw....![]()
Szkoda tylko troche tej roboty ...
Ale znając Ciebie szybko sie temat ogarnie
Hybrydy K03/04 ma ktoś?
No to mowisz Papol Hybrydy zostaja👍
Tak jak I u mnie...auto skrecone,lata niemozliwie fajnie😊😉
Boost K03 hybrydy stage2 to 20-21psi spadek do 18-19psi...
24.08... Poprawka mapu MRC, Bo hybryda K03 jest przygotowana Na 22-24psi w peak,jesli oczywiscie silnik za akceptuje Te wartosci... Licze Na fajny bonus
Takze lece z Hybrydami dalej😉 Mila zabawka. Pozdrawiam
24.08... Poprawka mapu MRC, Bo hybryda K03 jest przygotowana Na 22-24psi w peak,jesli oczywiscie silnik za akceptuje Te wartosci... Licze Na fajny bonus
Narazie musza.... ale k04 eresowe jak tylko dostana nowe muszle wydechowe wkladam na auto...ARAS200 pisze:No to mowisz Papol Hybrydy zostaja👍
doładowanie
Mam pytanko do użytkowników hybryd k03 - jakie macie doładowanie i jakie moce Wam wyszły?
Polaczyles moj i papola post w jeden i dales odpowiedz... Na napisalem ze hybryda z ta reszta gratow o ktorej napisalem MOZE (nie musi) dac OK 400 km. Osobiscie znam 2 przypadki gdzie na doladowaniu 1.2-1.4 taki zestaw wydmuchal 370-395 km.ARAS200 pisze:Powiedz kto ma z K03/04 400koni ???? Przy doladowaniu 1.2 Bara???Jachyr pisze:Papol nie dodales ze to nie tylko turbo hybryda ale i wtryski, pompa, wydech... wtedy moze ok 400 wskoczyc.[/list]
Moja pompuje 21psi I jest 410koni
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
ok...moze nie zrozumialem tak jak trzeba:) a kto ma hybryde k03 z wynikiem 395 ???Jachyr pisze:Polaczyles moj i papola post w jeden i dales odpowiedz... Na napisalem ze hybryda z ta reszta gratow o ktorej napisalem MOZE (nie musi) dac OK 400 km. Osobiscie znam 2 przypadki gdzie na doladowaniu 1.2-1.4 taki zestaw wydmuchal 370-395 km.ARAS200 pisze:Powiedz kto ma z K03/04 400koni ???? Przy doladowaniu 1.2 Bara???Jachyr pisze:Papol nie dodales ze to nie tylko turbo hybryda ale i wtryski, pompa, wydech... wtedy moze ok 400 wskoczyc.[/list]
Moja pompuje 21psi I jest 410koni
Znajomy Belg dokladnie 392km i 583nm czyli wynik juz przyjemny. Fajnie to jedzie bo jak sam wiesz w k03 jest tez dobry dol nawet w hybrydzie. Zastanawiam sie tez caly czas grubo na hybryda bo nie moge znalesc nigdzie lewego k04(pojedynczej sztuki bo prawa mam) jak do swiat sie nie uda to wleca hybrydy z resza gratok ktore sa i zobaczymy co to u mnie wypluje.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
-