teorii jest kilka i w każdym przypadku nie sprawdza się żadna z już odkrytych i powstaje nowa - generalnie odpowiedz jest jedna "tak ma być" a im bardziej fura pomodzona tym margines tolerancji tych drgań jest większy
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
mi tam nic nie puka, nie stuka, ale mam 100% seria łączenie z oryginalnym trójkątem i... oryginalną szwabską apteczka nierozpieczętowaną, która leży jako pamiątka ;) albo źle patrze, niemniej nic mi nie drga wóz.
bracus pisze:teorii jest kilka i w każdym przypadku nie sprawdza się żadna z już odkrytych i powstaje nowa - generalnie odpowiedz jest jedna "tak ma być" a im bardziej fura pomodzona tym margines tolerancji tych drgań jest większy
no to nieźle. ciekawi mnie ile ten SKN tam nadłubał i czy rzeczywiście ma to wpływ na te "pływanie" na wolnych. dzięki za odpowiedź
lotnicza to raczej pewne cło 6% i vat 22% liczona od calości z wysyłka (jesli kwota przewyzsza 200$)
trzeba wiedzieć aby póżniej nie zrobić oczu przy odbiorze
u Was lepiej bo sporo przesyłek na Wa-we i okolice leci i nie maja szan wszystkiego sprawdzic,
u mnie na region idzie mniej przesyłek wiec łatwiej "Wpaść".
przy zakupie ze sklepu wpisuja wartość to ciężej ukryć, warto poprosic o zaniżenie kwoty na rachunku.
a co do sprzegłą nie mysleliśćie od Loby z DE,
ja i Piotrek na tym latamy, od jego cen z ebay należy odliczyć 5-6 %,
SID pisze:u Was lepiej bo sporo przesyłek na Wa-we i okolice leci i nie maja szan wszystkiego sprawdzic,
u mnie na region idzie mniej przesyłek wiec łatwiej "Wpaść".
przy zakupie ze sklepu wpisuja wartość to ciężej ukryć, warto poprosic o zaniżenie kwoty na rachunku.
a co do sprzegłą nie mysleliśćie od Loby z DE,
ja i Piotrek na tym latamy, od jego cen z ebay należy odliczyć 5-6 %,
Jesteś pewny że Piotrek ma dokładnie takie samo sprzęgło ?