wawka nocą

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Norbi

Post autor: Norbi »

Ja za jakiś czas ruszam.
Surveyor

Post autor: Surveyor »

Ale Panowie smaka mi zrobiliście tymi spotami :-) :-) Cały czas cisza a tu nagle coś fajnie ruszyło. Tyle że ja akurat pozbyłem się swojej e-Ski :-( Mam nadzieję, że trend będzie kontynuowany i uda mi się załapać jeszcze w zimie ;-)
Awatar użytkownika
Nikolas

Post autor: Nikolas »

Jestem na miejscu naprzeciwko Saturna w Jankach. Jest zajebiscie. Płac w ch*j wielki i ja :))))
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Surveyor pisze: uda mi się załapać jeszcze w zimie ;-)
którego roku?
snopek
Tytuł użytkownika: snopek

Post autor: snopek »

Nikolas pisze:Jestem na miejscu naprzeciwko Saturna w Jankach. Jest zajebiscie. Płac w ch*j wielki i ja :))))
jest troche śniegu czy lipa?
Awatar użytkownika
Nikolas

Śniegu mało, ale pozjezdzało się aut jakieś poldoloty i skody aż strach jeździć więc odstawiłem fure na bok i siedzę czekając aż ktoś w kogoś przypierdoli. Już jeden krawężnik zaliczył ... Jak nikt z naszych się nie zjawi to o 22:00 zawijam się.
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

w zeszłym roku jak z pozkiem staliśmy latały tylko dwa samochody po całym placu i na samym srodku jeden w drugiego przyjebał. ubaw po pachy i jeszcze się zaczęli kłucic czyja wina i chyba po policje chcieli dzwonić. kurde gdyby nie gorączka to bym podjechał :-/
Awatar użytkownika
Nikolas

Coś w rodzaju Cargo się zrobiło tylko w zimowym wydaniu. Obserwatorów tez przybyło... Tu trzeba przyjeżdżać ok 1:00 w nocy wtedy przypuszczam można bezpiecznie upalac, a teraz to lipa... I nikogo z forum :(
deSigner
Post autor: deSigner »

Nikolas pisze:Coś w rodzaju Cargo się zrobiło tylko w zimowym wydaniu. Obserwatorów tez przybyło... Tu trzeba przyjeżdżać ok 1:00 w nocy wtedy przypuszczam można bezpiecznie upalac, a teraz to lipa... I nikogo z forum :(
Masz pod nosem prawie pusty plac pod Leroy Merlin ( wczoraj upalaliśmy ze 2 godziny od 22.00 ) to chce Ci się zapierdalać na koniec świata :?: :shock: Wczoraj dosłownie 4 auta latały, zero publiki tylko kierowcy, zero psiarni o ochrony i zajebisty lodzik :mrgreen:

Do miłego ;-)
The Rice Power
Awatar użytkownika
Nikolas

Jutro tam się stawiam.
deSigner
Post autor: deSigner »

Nikolas pisze:Jutro tam się stawiam.
Jak dopada to ja też :mrgreen: . Wczoraj pod koniec już było wyślizgane do kostki :-/
The Rice Power
Awatar użytkownika
Nikolas

Już jadę z ekipą do marek
Norbi

Post autor: Norbi »

Było ok, nawet udało się sprzeglo przypalić :) potem zrobiło się puściutko, upalaliśmy we czterech. BRT katował E46 serie :), nie wspominając o Nikolasa quattro :mrgreen:
Awatar użytkownika
Nikolas

Super było jak do Janek Norbi podjechał:) Pózniej BRT dojechał 330i i trochę wszyscy poupalalismy :) Potem pojechaliśmy do Marek i muszę przyznać ze tam dopiero można upalac!
Dzięki Norbi za towarzystwo! Miło było pogadać:)
quidy

Post autor: quidy »

A ja rodowity mieszkaniec, od urodzenia z Janek a jak śnieg spadł i ekipa się zbiera na upalanie to za wielką wodą siedzę ... Jak wrócę to pewnie będzie po śniegu.
ODPOWIEDZ