Ale Panowie smaka mi zrobiliście tymi spotami Cały czas cisza a tu nagle coś fajnie ruszyło. Tyle że ja akurat pozbyłem się swojej e-Ski Mam nadzieję, że trend będzie kontynuowany i uda mi się załapać jeszcze w zimie
Śniegu mało, ale pozjezdzało się aut jakieś poldoloty i skody aż strach jeździć więc odstawiłem fure na bok i siedzę czekając aż ktoś w kogoś przypierdoli. Już jeden krawężnik zaliczył ... Jak nikt z naszych się nie zjawi to o 22:00 zawijam się.
w zeszłym roku jak z pozkiem staliśmy latały tylko dwa samochody po całym placu i na samym srodku jeden w drugiego przyjebał. ubaw po pachy i jeszcze się zaczęli kłucic czyja wina i chyba po policje chcieli dzwonić. kurde gdyby nie gorączka to bym podjechał
Coś w rodzaju Cargo się zrobiło tylko w zimowym wydaniu. Obserwatorów tez przybyło... Tu trzeba przyjeżdżać ok 1:00 w nocy wtedy przypuszczam można bezpiecznie upalac, a teraz to lipa... I nikogo z forum :(
Nikolas pisze:Coś w rodzaju Cargo się zrobiło tylko w zimowym wydaniu. Obserwatorów tez przybyło... Tu trzeba przyjeżdżać ok 1:00 w nocy wtedy przypuszczam można bezpiecznie upalac, a teraz to lipa... I nikogo z forum :(
Masz pod nosem prawie pusty plac pod Leroy Merlin ( wczoraj upalaliśmy ze 2 godziny od 22.00 ) to chce Ci się zapierdalać na koniec świata Wczoraj dosłownie 4 auta latały, zero publiki tylko kierowcy, zero psiarni o ochrony i zajebisty lodzik
Było ok, nawet udało się sprzeglo przypalić :) potem zrobiło się puściutko, upalaliśmy we czterech. BRT katował E46 serie :), nie wspominając o Nikolasa quattro
Super było jak do Janek Norbi podjechał:) Pózniej BRT dojechał 330i i trochę wszyscy poupalalismy :) Potem pojechaliśmy do Marek i muszę przyznać ze tam dopiero można upalac!
Dzięki Norbi za towarzystwo! Miło było pogadać:)
A ja rodowity mieszkaniec, od urodzenia z Janek a jak śnieg spadł i ekipa się zbiera na upalanie to za wielką wodą siedzę ... Jak wrócę to pewnie będzie po śniegu.