AUDI S4 by ARAS200
Witam...
Po dluzszych przemysleniach, za i przeciw stwierdzilem ze jednak trzeba wyciagnac motorownie, na wlasna reke
,choc mechanikiem nie jestem ;-)nie jest tak zle..
Rozkrecajac uklad dolotowy,olej wyciekal jak ze studni. Takze wiadomo ze, Hybrydy powiedzialy starczy
kolektor ssacy plywal w oleju, intercoler rowniez,,,praca idzie pelna para

Dawca czesci dokupiony, zeby miec w czym grzebac i brac co lepsze

No i ::Grzmot:: wyciagniety z auta...

Silnik dawca, na pierwszy strzal,ssacy leci w czarny, pokrywy w czerwony proszek.Napinacze i lancuch wyladuje do mojego. Silnik Visco rowniez, kompresor klimy bo moja halasowala... i zobaczymy co jeszcze...

Wczasie kiedy turbawy, sa u Ginekologa czas na ogarniecie po swojemu, komory silnika...
Efekt jest dla mnie
miodzio. Wiec bedziemy piescic piescic

Po dluzszych przemysleniach, za i przeciw stwierdzilem ze jednak trzeba wyciagnac motorownie, na wlasna reke

Rozkrecajac uklad dolotowy,olej wyciekal jak ze studni. Takze wiadomo ze, Hybrydy powiedzialy starczy

Dawca czesci dokupiony, zeby miec w czym grzebac i brac co lepsze

No i ::Grzmot:: wyciagniety z auta...

Silnik dawca, na pierwszy strzal,ssacy leci w czarny, pokrywy w czerwony proszek.Napinacze i lancuch wyladuje do mojego. Silnik Visco rowniez, kompresor klimy bo moja halasowala... i zobaczymy co jeszcze...

Wczasie kiedy turbawy, sa u Ginekologa czas na ogarniecie po swojemu, komory silnika...
Efekt jest dla mnie

mogi90 pisze:Dobra robota
Dzieki...

Do auta trafi troszke smaczkow, jak capsle do silnika i zbiornika audi R8, chlodnica oleju od SAVO,zakupiona u SIDA. Nowe tablice rejstracyjne z wycietymi laserowo literami (specjalnie na FMIC) .Nowy kolejny juz trzeci caly pas przedni...2 poprzednie ciekly niestety...takze wroca na sprzedaz

W planie powrot PRAWDOPODOBNIE K03 Hybrydy,APR Bipipe i zakup jakiegos rozsadnego szybszego DIESLA

Jeeeest z tym zabawy ale widze ze masz glowe na karku i ogarniasz to naprawde super... no niestety jak nie ma komu to musisz samemu to takie auta... zjebac jest latwo ale potem koszta rosna...ARAS200 pisze:A nic mi papol nawet nie mowPapol pisze:No fajnie ... kupa roboty ...![]()
to rozkrecanie,przekladanie,czyszczenie oleju doprowadza do szalu,ale jak zrobisz tak bedzie sie miec
Zaden z mechanikow tutaj w UK , niepotrzedlby tak do tego tematu...Tu sa tylko wymieniacze, wiec sie wystaram jak moge
- quattrobokiem
Jeszcze sam niewiem. Okaze sie w praniuRydel pisze:dlaczego nie turbo od rs4? hybrydy chyba długo nie wytrzymują z tego co widać.
Wracajac do tematu.
Dzis zabralem sie za system odpowietrzajacy, po rozmowie z Firma od turbin, powiedziano mi zebym sprawdzil zaworki zwrotne! I normalnie jak w 10-che strzelone, 2 zaworki puszczaly w kazda strone

Przy okazji dawca 2.7 mial F-hose Samco wiec tez bedzie zmieniony
Pany mam pytanka..
1. czy przepustnica laczaca z kolektorem ssacym, powinna byc jakas uszczelka?
2. ten sensor ktory jest w Kolektorze ssacym, nalezy tez wymieniac gdyz byl zalany olejem?

Majk ty dostaniesz specjalnego "Koguta" we wtorekrs4wagon pisze:matko bosko majk,tos sie jednak wzion za ta padaczke,niezle niezle!stawiasz kure we wtorek ;)

[ Dodano: 2015-07-24, 12:27 ]
Dzieki Gracjan. Juz dawno wyczyszczony,wysuszony😊Gracjan pisze:Miedzy przepustnicą a kolektorem ma być metalowa uszczelka, ten sensor w kolektorze od dołu to czujnik temperatury powietrza, umyj i tyle, po co wymieniać.
Uznalem ze brak wypowiedzi,oznacza Na tym forum "WYMIEN"