A4/S4 B6 2.7 BiT quattro S-line 486PS 590NM
IMHO nie ma sensu w ogóle porownywać spawanych do odlewanych. Z odlewanymi śpisz spokojnie, a spawane to zawsze większe, czy mniejsze ryzyko.
No i jaka jest róznica w cenie? Dobre spawane kosztują pewnie 50-60% ceny Wagnerów, więc jak ktoś grubiej modzi auto, to te 3 tysie więcej to już naprawdę nie jest wielka różnica.
Jak będe kiedyś musiał zmienić kolektory, to na 100% to będą Wagnery, bo już mnie to auto nauczyło żeby nie wybierać półśrodków :)
No i jaka jest róznica w cenie? Dobre spawane kosztują pewnie 50-60% ceny Wagnerów, więc jak ktoś grubiej modzi auto, to te 3 tysie więcej to już naprawdę nie jest wielka różnica.
Jak będe kiedyś musiał zmienić kolektory, to na 100% to będą Wagnery, bo już mnie to auto nauczyło żeby nie wybierać półśrodków :)
Święte słowa :)Flyer pisze:IMHO nie ma sensu w ogóle porownywać spawanych do odlewanych. Z odlewanymi śpisz spokojnie, a spawane to zawsze większe, czy mniejsze ryzyko.
[ Dodano: 2015-01-07, 09:55 ]
buba pisze:Sid ty robiles samochod za komuny a teraz juz technologia poszla do przodu troche

Może kogoś zainteresuje.
Myslę powoli nad zmianą auta w tym roku. Główny powód to nadchodzące potomstwo
To mimo wszystko mocno modyfikowane auto i trochę małe... więc czas na szybki, ale w 100% seryjny dupowóz.
Nie wystawiam jeszcze, pewnie koło lata lub jesieni pojawi się ogłoszenie. Auto maksymalnie doinwestowane, świeżo (7000km) po remoncie silnika i modyfikacjach. Jakby ktoś chciał podpytać o cokolwiek, to zapraszam na PW. Cała historia w tym temacie :)

Myslę powoli nad zmianą auta w tym roku. Główny powód to nadchodzące potomstwo

To mimo wszystko mocno modyfikowane auto i trochę małe... więc czas na szybki, ale w 100% seryjny dupowóz.
Nie wystawiam jeszcze, pewnie koło lata lub jesieni pojawi się ogłoszenie. Auto maksymalnie doinwestowane, świeżo (7000km) po remoncie silnika i modyfikacjach. Jakby ktoś chciał podpytać o cokolwiek, to zapraszam na PW. Cała historia w tym temacie :)
- Macharadziu
No w koncu udalo mi sie przeczytac caly temat :) fajnie to wszystko udalo ci sie ogarnac :) z czasem moc przybyla super, auto ze smakiem podoba mi sie jak malo ktore b6 bo w sumie jest ich juz chyba wiecej niz b5 fl :) super super super gratuluje projektu :) i nie sprzedawaj bo takiej drugiej nie bedzie :)
No RiSk No FuN ;))))