Audi s4 5.0 tfsi

Moderatorzy: buba, Mod-Team

kasku22

Post autor: kasku22 »

tak ci pisza bo to proste zazdroszcza i ich nie stac na takie zabawy.wiec zostaje im popisac glupoty.
Awatar użytkownika
Nikolas

Post autor: Nikolas »

No ale niesmak zostaje..
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

czego niesmak? powinieneś się cieszyć że robisz coś jako jedyny na świecie ;-) a opinie na RF są dla mnie jakoś mało obiektywne
Norbi

Post autor: Norbi »

Nik No nie gadaj, że się przejmujesz opiniami zazdrosnych typów bo nie uwierzę...
Awatar użytkownika
Nikolas

Może nie dokońca się przejmuje ale mnie to wkurwia, bo robie to dla siebie a nie dla kogoś. W każdym razie nie ma co się użalać - myslę o zrobieniu strony na fb o V10 i olaniu RF choc przyznam że mam sentyment że tyle lat tam siedzę.

[ Dodano: 2011-12-10, 16:54 ]
Tak na pocieszenie: fajnie to chodzi :)))

http://www.youtube.com/watch?v=JiuOGw9xuVA
Norbi

Post autor: Norbi »

hahaha dobry filmik!!!
Suchar

Post autor: Suchar »

oftopując deczko, ostatnio przypomniałem sobie, że na kompie można pograć przy kieliszku i ćwiczę różne gry samochodowe i np coś takiego... skoro można wozy modzić to gry też :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=AxsvHy9Ip-A
zabba88

Post autor: zabba88 »

Nik nie zwazaj na opinie:) Jeb...kase. A zabawke bedziesz mial jedyna w swoim rodzaju. I co najwazniejsze 1-szy na swiecie. Jak juz bedzie jezdzic to juz nikt nie bedzie komentowal w negatywny sposob :mrgreen:
Frog Racing
sportmile

Post autor: sportmile »

Chce wam powiedziec ze Ali w zeszlym roku wszedl do 1 ligi od razu jezdzac slabym sprzetem ale z fenomenalnymi umiejetnosciami wyuczonymi z need for speed
Najgorszy Tuning w Mieście
www.sportmile.pl
http://www.facebook.com/sportmile
tel. 792 22 44 84
Awatar użytkownika
Nikolas

ja wole poczwiczyć na torze, choć trzeba przyznać że symulatory są coraz lepsze.
A co do różnych negatywnych opinii to nigdzie na świecie nie ma tak jak u nas w PL niestety, czy to na zachodzie czy USA czy Rosja - każdy kibicuje, konkurenci szanują siebie itd, a u nas jakoś tak... oby się komuś kużwa noga podwinęła i się nie udało..
Przykre ale prawdziwe...
marcinz

Post autor: marcinz »

Witam, jak sprawa zawieszenia? Co ostatecznie będzie?

Pozdrawiam i gratuluję niesamowitego projektu.
andy

Post autor: andy »

Nikolas pisze:A co do różnych negatywnych opinii to nigdzie na świecie nie ma tak jak u nas w PL niestety, czy to na zachodzie czy USA czy Rosja - każdy kibicuje, konkurenci szanują siebie itd, a u nas jakoś tak... oby się komuś kużwa noga podwinęła i się nie udało..
Przykre ale prawdziwe
Nik calkowicie masz racje niestety. Ja nigdzie sie nie wypowiadalem bo i po co komu słowa laika dopiero sie ucze i zaczynam sam dlubac auta. W mojej okolicy to dramat, zero ludzi od których można by sie uczyc czy cos podejrzec a takich którzy wysmiewaja na pęczki.

Dopinguje projektowi od poczatku (jak pokazal sie w necie) i ciesze sie ze mimo wszystko w PL sa tacy ludzie jak Ty, ktorzy nie ida po przetertej drodze i robia cos oryginalnego OBY TAK DALEJ.
Awatar użytkownika
CoLo

Post autor: CoLo »

NIK...jak auto wyjedzie to wszystkie negatywne komenty bedziesz mial gleboko w D... i nie bedziesz wiedzial, ze istnieja. Zapomnisz....
Wiec luuuz...olac....projekt bedzie dupe urywac :)
1.8T with FP WHITE inside ;) AEB with ME 7.5
Awatar użytkownika
Nikolas

Nawet sam Karol który ma chyba najszybsze auto w PL stwierdził ze Zajebisty projekt, choć nie raz były kommenty z mojej i jego strony - jakieś tam bzdury - to powinien się śmiać z "dogonić Porsche" ale na poważnie traktuje V10, a Ci co mają słabsze auta wysmiewają. Generalnie nie oczekuje bycia naj, tylko mieć coś czego nie ma nikt i czerpać z tego przyjemność. Szkoda ze nie każdy to rozumie... Podobno już wszyscy na mnie się szykują żeby mnie złomotać - a proszę bardzo, jak wyjadę stanę z każdym chętnym i płakać nie będę jak dostanę. Będę sobie jeździł na eventy w PL i zagranicę, będę nagrywał filmy żeby wszyscy wiedzieli jakie w Polsce mamy Zajebiste projekty.
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Nik robisz po prostu kontrowersyjne projekty i tyle. Ile było napinki z Danielem, nawet po ustawce był kwas ale jakoś nie widziałem chęci ponownego startu i weryfikacji jego aluzji. Podnosisz poprzeczke a nikt nie chce zostać w tyle. To jak wojna północ-południe.

Dla mnie będzie rzeźnik i myślę że po pierwszych startach mało będzie chętnych na ustawki bo już nie będzie 500+ :-D

Najważniejsze że masz wyjebane na to co piszą a auto ma sprawiać fun właścicielowi :!:
ODPOWIEDZ