Mialem byc na sto % na tyn spocie bo ominalem ten w 2014r.Ale niestety nie wyszlo.Angina mnie totalnie rozjebala...Widze na zdjeciach ze mam czego zalowac..ech...
Nie wszystkich udało się złapać, brakuje na pewno szaraka SIDa i S6 IreK_PV808 bo uciekli szybko w sobotę
Możliwe że kogoś jeszcze, ale teraz nie pamiętam kogo.
Jachyr pisze:Pany cos zaczynam skladac ale chyba bedzie potrzebny jakis priv serwer zeby nas rozne grupy etniczne nie pozwały...
Ale to chyba nie można ujawniać czyjegoś programu wyborczego jeszcze przed oficjalnym startem kampanii... a przynajmniej przed przejęciem mediów, sądów i prokuratur
Lancia Fulvia Coupe
Renault 5
Fiat 126p
FSO Polonez
Audi Cabriolet
Audi S4
Audi RS4 B5 & B7
Elegancko,jest i moja,nie wiem dlaczego w tym roku nie robilem zdjec ,nawet swojego ale chyba bylem zajety czym innym wiec milo ze ktos robil.pewnie jeszcze pare bede mial,z gory dzieki
P.S. Wujek startuj w kampani bede na Ciebie glosowal....hahah
Pany prawdę mówiąc to średnio zadowolony jestem ale coś tam się skręciło pierwszego... na następny rok jest potrzebna profi. Ekipa! Będą jeszcze co najmniej 2 filmy z rozdania nagród i kilka dialogów ale to później
Bardzo dobrze dobrany kawałek w tle i elegancko zmontowane przyjemnie się ogląda.
No może z wyjątkiem momentu, gdy Grondzi częstuje paliwem rakietowym, aż się przeżegnałem lewą nogą na samo wspomnienie tego specjału