Spot S/RS PL 2014
Ja i Wojt3q będziemy lecieć od strony Ostrołęki przez Warszawę , prawdopodobnie wyruszamy ok 15stej z Ostrołęki więc możemy się złapać po trasiekocureq pisze:To jak z Wawą? Organizujemy się jakoś czy każdy sobie rzepkę skrobie?

było :
S4 b5 1998 , S4 b7 2006 , S4 b5 1999 , A6 C5 2002 2,7 BiT , S4 b5 2000
S4 b5 1998 , S4 b7 2006 , S4 b5 1999 , A6 C5 2002 2,7 BiT , S4 b5 2000
Weź nie strasz, u mnie niby duże auto ale również leżyArti pisze:... i sie okaże jeszcze że przed wjazdem na teren kilkanaście aut bedzie gwinta kręcić![]()

Tyle że mam pneumatykę to jakieś 2 centy w górę się podniosę bez pakowania się pod auto.
ooo i dobrze słyszeć bo ja też z moimi małymi pasożytami jadę.... chociaż nie będą samebartek75 pisze:Ty na ziemi, a ja z dziećmiRano owijam je stretchem bo jak widzę demolkę w firmòwce to mi się słabo robi
![]()

A tym streczem to ciekawy pomysł - jak patrzę na pierdzielnik przy tylnej kanapie to moje też przydałoby się tak owijać

No nie, no to rzeczywiście, jak max 250 szło jechać to choojnialuk448 pisze:kocureq, z tym "poleciec" to Sobie uwazajcie bo spory ruch na tej A2. Lecialem ostatnio do Wiskitek i aut od uja.Max to 250km/h dalo rade i nic wiecej

Ja pierdziu, naprawdę z deskami jeździcie?..... i zdarzyło ci się kiedyś tak np. w ruchu miejskim zatrzymać się przed "potykaczem" i rozkładać dechy?Wojt3q pisze:Ja wsadziłem odboje na tuleje to cały centymetr wyżej stoje wiec pewnie wjade :D Jachyr ja mam sztachety jak cos to CI pożycze![]()

Ja się podpinam pod ekipę wycieczkową czyli tych co tylko na sobotę wpadają - na całość niestety nie dam rady

Mam nadzieję, że moje nieS też znajdzie gdzieś kawałek miejsca.... jakoś nie w krzakach i nie w jeziorze

FOSS motorsport ... pl/de
Podaj jakis nr kontaktowy bo wale z pomorza sam i mam 450km a rsn-e nie ma plyty na pl i nede smigal po znakach. Jak by co to bede dzwonic. Na ktora planuje wiekszosc byc??bartek75 pisze:jestem na miejscu. pytać Pany w razie czego o wszystko
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
FOSS ja z firmy wyjeżdżam to juz deski układają mi :D
w niedziele staram sie jeździć wieczorem jak ruch mniejszy
Na torach kiedyś stałem 3 za zamknietym szlabanem to szlaban sie otwierał to juz deski w reke i ogien
niektórzy beka z tego a byli i tacy hu.. co wyzywali
[ Dodano: 2014-07-04, 10:39 ]
Ps za zerwanie policjanta z miejsca miałem problemy bo chciałem go predkoscią wziac ... wtedy jeszcze deski nie podrózowały ze mną
w niedziele staram sie jeździć wieczorem jak ruch mniejszy

Na torach kiedyś stałem 3 za zamknietym szlabanem to szlaban sie otwierał to juz deski w reke i ogien

[ Dodano: 2014-07-04, 10:39 ]
Ps za zerwanie policjanta z miejsca miałem problemy bo chciałem go predkoscią wziac ... wtedy jeszcze deski nie podrózowały ze mną
No razem razem, tylko nie tak jak wczoraj bo dzieciaki będę miał na pokładzieRRyb pisze:Foss, jak jedziemy razem to zawsze sobie jakoś poradzimy![]()

Pamiętaj, na autostradzie max 140km/h

ocho, to może off-road'owe trapy od razu wziąć.... na dachu sobie zamontujębartek75 pisze:Wojt3q dzwoniłem. daj cynk i przygotuj sztachet dużo![]()

FOSS motorsport ... pl/de
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
zdjęcie z wczoraj 21.30 gdz, dzisiaj przyjechało kilka następnych aut
organizacja SUPER
ekipa SUPER
auta SUPER
jesteśmy do jutra, kto może niech wbijać !

organizacja SUPER
ekipa SUPER
auta SUPER
jesteśmy do jutra, kto może niech wbijać !

Ostatnio zmieniony 2014-07-05, 17:34 przez SID, łącznie zmieniany 1 raz.