S4 By PAPOL STAGE III +2.9l 602 km 745 nm

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
pawelosinski83

Post autor: pawelosinski83 »

w kwietniu umawiasz termin na koniec sierpnia? :-D grubo :-D
ale zapisze sobie na wszelki wypadek ;-)
bracus
Post autor: bracus »

to przecież jakaś pomyłka z datą jest - nie wierze że ktoś wziął zrobioną furę i za pół roku pozna parametry ;-)
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Awatar użytkownika
Kamil_D

Post autor: Kamil_D »

skoro dla wlasciciela zapier.dala i cieszy go, to po co znac dokladne parametry?
GTO na pewno wykrzesał wszystko co sie dało, auto strojone na drodze i jezdzi po drodze, tak powinno być :) a nie tam jakies hamownie :mrgreen:
bracus

mam zupełnie odmienne zdanie i doświadczenia również :mrgreen:
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

bracus pisze:to przecież jakaś pomyłka z datą jest - nie wierze że ktoś wziął zrobioną furę i za pół roku pozna parametry ;-)
Spoko zobaczmy co tam z tego wyszlo... Auto po 6 miechach stania nabierze moze mocy jak wino im starsze tym mocniejsze??? :mrgreen:

Bracus ona po tym czasie to tak jak wzieta zaraz od tunera... zrobilem nia 500 km raczej moc nie uciekla ;-)
bartek75

Post autor: bartek75 »

papol weź to auto na emigrację i zmierz je w jakimś mrc bo aż wstyd że tym nie jeździsz. gorzej niż ja, a to już skandal.
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

bartek75 pisze:papol weź to auto na emigrację i zmierz je w jakimś mrc bo aż wstyd że tym nie jeździsz. gorzej niż ja, a to już skandal.
Tu popre Bartka bo nie rozumiem za bardzo po co ladowac taki worek € w auto po to aby stalo i 1-2 razy do roku polatac... Ale to kazdego indywidualna sprawa ja bym tak nie mogl i auto musze miec ze soba😊
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Awatar użytkownika
Papol

Jachyr pisze:
bartek75 pisze:papol weź to auto na emigrację i zmierz je w jakimś mrc bo aż wstyd że tym nie jeździsz. gorzej niż ja, a to już skandal.
Tu popre Bartka bo nie rozumiem za bardzo po co ladowac taki worek € w auto po to aby stalo i 1-2 razy do roku polatac... Ale to kazdego indywidualna sprawa ja bym tak nie mogl i auto musze miec ze soba😊
Bartek wie w czym temat... spokojnie... jak tylko ogarne co trzeba to auto bedzie ze mna... wieksza frajde mam jak ie za czesto moge sie nia pobawic... taki masochista ... hahah.. o kasie w sadzonej nie ma co mowic bo na hobby sie nie oszczedza... :-)

[ Dodano: 2016-04-13, 10:32 ]
Panowie umowilem na maj auto na detailing i malowanie felg ... mam juz kolor wstepny ..grafit.. jakies sensowne propozycje na kolor ???
bracus

grafit w S4 nie będzie dobrze wyglądał - to nie poszerzone RS4 - kolor ma być krzykliwy bo inaczej to szkoda zmieniać
najlepiej orange z palety KTM http://www.audizine.com/forum/showthrea ... -included)

:mrgreen:

https://www.google.pl/search?q=orange+r ... d2rIuhM%3A
Ostatnio zmieniony 2016-04-13, 11:03 przez bracus, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
pawelosinski83

Post autor: pawelosinski83 »

malowanie felg bracus... spokojnie ;-)
bracus

pawelosinski83 pisze:malowanie felg bracus... spokojnie ;-)
przecież sobie jaja robię :) ale to miał być podobno gruby projekt :mrgreen:

co do grafitowych felg zobacz u Flyera w temacie - on malował felgi na taki kolor ale chyba nie założył nawet na samochód ;-)
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Zalozyl ;)
Awatar użytkownika
Papol

bracus pisze:
pawelosinski83 pisze:malowanie felg bracus... spokojnie ;-)
przecież sobie jaja robię :) ale to miał być podobno gruby projekt :mrgreen:

co do grafitowych felg zobacz u Flyera w temacie - on malował felgi na taki kolor ale chyba nie założył nawet na samochód ;-)
O jasne orange .. :-D

Nie mam jakos wyibrazni na kolory i tak podpytuje...
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

Ja mam jasny grafit ze złoto-czerwoną perła i jest mega. Z tym ze auto jasne a nie ciemnie.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Awatar użytkownika
Papol

Dzisiaj udalo mi sie kupic nastepny garaz w Wch i auto juz za pare dni bedzie pod reka... :mrgreen: Nie bede musial go tak daleko zostawiac..

[ Dodano: 2016-04-18, 16:24 ]
Ze wzgledu ze auto rozpedza sie bez wiekszych klopotow do 280+ zauwazylem ze obecny set klockow nie wyrabia sie.. postanowilem cos z tym zrobic... milaem brac inny zestaw ale Sid prawie bil sie w piers i polecil cos takoego... kupilem wiec ... :-P
Obrazek
ODPOWIEDZ