skoro dla wlasciciela zapier.dala i cieszy go, to po co znac dokladne parametry?
GTO na pewno wykrzesał wszystko co sie dało, auto strojone na drodze i jezdzi po drodze, tak powinno być :) a nie tam jakies hamownie
bartek75 pisze:papol weź to auto na emigrację i zmierz je w jakimś mrc bo aż wstyd że tym nie jeździsz. gorzej niż ja, a to już skandal.
Tu popre Bartka bo nie rozumiem za bardzo po co ladowac taki worek € w auto po to aby stalo i 1-2 razy do roku polatac... Ale to kazdego indywidualna sprawa ja bym tak nie mogl i auto musze miec ze soba😊
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
bartek75 pisze:papol weź to auto na emigrację i zmierz je w jakimś mrc bo aż wstyd że tym nie jeździsz. gorzej niż ja, a to już skandal.
Tu popre Bartka bo nie rozumiem za bardzo po co ladowac taki worek € w auto po to aby stalo i 1-2 razy do roku polatac... Ale to kazdego indywidualna sprawa ja bym tak nie mogl i auto musze miec ze soba😊
Bartek wie w czym temat... spokojnie... jak tylko ogarne co trzeba to auto bedzie ze mna... wieksza frajde mam jak ie za czesto moge sie nia pobawic... taki masochista ... hahah.. o kasie w sadzonej nie ma co mowic bo na hobby sie nie oszczedza...
[ Dodano: 2016-04-13, 10:32 ]
Panowie umowilem na maj auto na detailing i malowanie felg ... mam juz kolor wstepny ..grafit.. jakies sensowne propozycje na kolor ???
Dzisiaj udalo mi sie kupic nastepny garaz w Wch i auto juz za pare dni bedzie pod reka... Nie bede musial go tak daleko zostawiac..
[ Dodano: 2016-04-18, 16:24 ]
Ze wzgledu ze auto rozpedza sie bez wiekszych klopotow do 280+ zauwazylem ze obecny set klockow nie wyrabia sie.. postanowilem cos z tym zrobic... milaem brac inny zestaw ale Sid prawie bil sie w piers i polecil cos takoego... kupilem wiec ...