[ Dodano: 2016-02-07, 08:22 ]
generalnie opony są ok, ale lepiej wyglądają niż jeżdzą dlatego że pochodzą z Giugiaro Design. Mają w miarę dobre ceny. Jak chcesz to pytaj, powiem co będę wiedział :) dzisiaj promocja za friko
wraz z zakupem samochodu nabyłem spory zestaw schiz związanych z naszym ulubionym 2.7 bi-turbo, radia nie włączam bo muszę słuchać engina, a jodełkowane opony zazwyczaj dają dodatkowy dźwięk, zakłócają szum napinaczy i powodują regularne sprawdzanie łożysk w piastach
piesek kiwa głową na podszybiu
żebyście wiedzieli z kim macie do czynienia :D
modek pisze:wraz z zakupem samochodu nabyłem spory zestaw schiz związanych z naszym ulubionym 2.7 bi-turbo, radia nie włączam bo muszę słuchać engina, a jodełkowane opony zazwyczaj dają dodatkowy dźwięk, zakłócają szum napinaczy i powodują regularne sprawdzanie łożysk w piastach
Panowie jeździ ktoś może na oponach Vredestein Ultrac Sessanta. Właśnie zobaczyłem je na allegro i bardzo mi się podoba ich bieżnik. I co powiecie o budżetowych nexenach. Mam kumpla w Michelinie, który ma założone nexeny n'fera su1 i sobie je chwali. W necie też pełno pozytywów ale nie wiem czy się nadają do takiego auta. Wcześniej jeździłem na dunlopach sp sport 16 i jak dla mnie szału nie było. Do tego bardzo szybko się zużywają.
nexeny miałem ns-2 - niewyważalne i miękkie... już nigdy żadnych nie kupię :)
Są fajne nowe dunlopy - SP SPORT MAXX RT 2 - dużo mniej ścierające się i bardziej przyczepne dzięki dodatkowi żywicy - według reklamówek