S4 GT28RS
Wczoraj byłem, wszystko idzie jak należy. Praktycznie wszystko zrobione - sprawdzony każdy szczegół itd. Czekamy tylko na maskę i zderzak, ale mechanicznie auto jest kompletne i gotowe do podłączenia stand alone.
Treraz wszystko w rękach magika od strojenia, Adaś swoją robotę zrobił w całości na 200%.
Sam jestem ciekaw jak to będzie zamiatało :)
Treraz wszystko w rękach magika od strojenia, Adaś swoją robotę zrobił w całości na 200%.
Sam jestem ciekaw jak to będzie zamiatało :)
Jak odbiorę to możemy pić ;)
Niebiesko, bo ma być pod kolor ;)
Maska i zderzak w budowie - zadbają o odpowiednie obniżenie temperatury w komorze silnikowej
Auto jest zrobione naprawdę profi! Sprawdzony i dopieszczony każdy szczegół.
Teraz tylko czekam na efekt końcowy i będę się lansował ;))))) Żartuje...
Będę upalał
Niebiesko, bo ma być pod kolor ;)
Maska i zderzak w budowie - zadbają o odpowiednie obniżenie temperatury w komorze silnikowej
Auto jest zrobione naprawdę profi! Sprawdzony i dopieszczony każdy szczegół.
Teraz tylko czekam na efekt końcowy i będę się lansował ;))))) Żartuje...
Będę upalał
Co do pojedynku z Golfem Daniela to nie jest żart. Obecnie nie odchudzam auta, więc może dostanę, ale spróbować napewno spróbuje. Mam doprą oponę, poczwiczę starty - pomierze na Racelogicu i stanę na kresce ;) A kto kogo to się zobaczy. Jak dostanę, to płakać nie będę, bo prawdziwy pazur auto pokaże po zakuciu i kuracji odchudzającej :)
W tym sezonie to będzie taka rozgrzewka przed kolejnym sezonem :)
p.s. Akurat KW nie braknie, raczej nadwaga jest tu istotna.
Myślę że bez nitro Daniel może dostać, z nitro już będzie problem. Ale zobaczymy jak to będzię w praktyce :)
W tym sezonie to będzie taka rozgrzewka przed kolejnym sezonem :)
p.s. Akurat KW nie braknie, raczej nadwaga jest tu istotna.
Myślę że bez nitro Daniel może dostać, z nitro już będzie problem. Ale zobaczymy jak to będzię w praktyce :)
Ostatnio zmieniony 2010-07-03, 12:10 przez Nikolas, łącznie zmieniany 1 raz.