Ekonomiczny pisze:Ludzie czym wy się podniecacie ? Hybrydami k03 na +400 np? Może i fajnie to jeździ .... Ale ile to wytrzyma? Jedna wymianę oleju czy dwie? Zrobił ktoś na tych hybrydach z 20tys km? Bałbym się lecieć na tym w dalsza trasę
Objechalbym bym ta a6 450ps z 3 pasazerami na pokladzie tym bym sie podniecal
...Po czym zjechałbym na pobocze i wymienial turbiny joke
Ekonomiczny pisze:Ludzie czym wy się podniecacie ? Hybrydami k03 na +400 np? Może i fajnie to jeździ .... Ale ile to wytrzyma? Jedna wymianę oleju czy dwie? Zrobił ktoś na tych hybrydach z 20tys km? Bałbym się lecieć na tym w dalsza trasę
no pewnie :D podejrzewam, że z twoimi hybrydami k03 nikt nie ma szans:D
no pewnie :D podejrzewam, że z twoimi hybrydami k03 nikt nie ma szans:D
Fajnie to podsumowales😊 tak troszke po wscipsku😊, ale chyba niema nikt K03 hybrydy stage2 👍 zreszta patrzec Na polskie mapy z K03 hybryd,to tez suma sumaru wyniki w oscylacji 360ps 540nm...dlatego wiem co siedzi w mojej I wiem jak to idzie👍😊 a mapy Na K04 oczywiscie bez zmian walkow,glowic,ssacego,I dolotu...nadal wyniki w okolicy 420ps-430ps...😊👍