rs4
Wracajac do tematu to Piter ustawke ci zalatwie juz rozmawialem z wlascicielem . Trzeba sie bedzie pospieszyc bo za miesiac wylot robi ta cala jednostka napedowa i zostaje odlozona na polke jako zapasowy motor z k04 . Nowy setup ktory przygotowujemy to zupelna innowacja jak na ulice .... ale o tym wkrotce.
ale bazą będzie jednostka z S4/RS4? czy inny motor?sportmile pisze:Wracajac do tematu to Piter ustawke ci zalatwie juz rozmawialem z wlascicielem . Trzeba sie bedzie pospieszyc bo za miesiac wylot robi ta cala jednostka napedowa i zostaje odlozona na polke jako zapasowy motor z k04 . Nowy setup ktory przygotowujemy to zupelna innowacja jak na ulice .... ale o tym wkrotce.
Na świecie w firmach tuningowych panuje taka niepisana zasada ze 2 auta o podobnej mocy wyjezdzajace z tej samej firmy tuningowej nigdy sie ze sobą sie nie ścigają, bo nie jest to wskazane z wiadomych powodów;) Wiec moje RS4 V10 nigdy nie stanie na kresce z tym autem, dlatego przykro mi, ale tak średnio kibicuje temu projektowi, bo przed właścicielem odkryłem wszystkie moje karty, a on po jakimś czasie chce zbudować podone auto żeby mnie objechac:))))) Wiec nie dam mu takiej przyjemności:)