Z wizuala to tylko jeszcze wleca oz ultraleggera 18" i hamulce z porsche duże żółte a reszta jak na foto i tylko mechanika by było mocniej i mocniej...ostatnio zrodził się pomysł by wsadzić kolektory z rs4 b7 razem z silnikiem bns:) żeby było chociaż te 400ps
Tak jak zapowiadałem OZ ultraleggera 18" 8j 8,2kg wagi zawitała;) Jutro siadzie na aucie...sa tak ładne i lakier tak srebrny ze narazie odpuszcze sobie papranie ich na czarny kolor! Dzieki nim kolejne kg w dół i to z masy toczonej...przyzwoicie
Felgi mega wytrzymale i lekkie. Z opona Toyo w roazm 225/45/18 waga 18.2kg. Uwazaj tylko na dekielki... Jak troche heble przypieczesz to przy temp lubia odpadac... Zgubilem 2 i musialem dokupic, teraz siedzą na delikatna ilosc sylikonu tak aby mozna bylo je zdjać w razie w..
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Narazie trochę stopuje z modzeniem s4 chodzi też mi po głowie sprzedaż bo zmieniam miejsce zamieszkania itd tylko rodzi się dylemat po co i co za to...nic do głowy nie przychodzi!
[ Dodano: 2015-08-21, 15:16 ]
Zapadła decyzja o sprzedaniu samochodu na rzecz jakiegos 1.9tdi;) do jazdy i kupno s4 b5 sedan 2.7 do zabawy...Aukcja juz nie długo sie pojawi w internecie,mysle ze fajna mam sztuke!
[ Dodano: 2015-09-04, 22:23 ]
Witam na dniach wystawiam swoje audi do sprzedazy w takim setapie na 19" 225/35/19 z gwintem regulowanym wysokość/twardość z radiem nawigacja sztuka itd itd [/img] [/img] [/img][/img]