Najlepszy kompromis to K04 RS4 + Wagnery i mamy 440-490ps
Nooo, a jak będziecie grzeczni to wujek Adam niebawem ogarnie szanownym forumowiczom kolektory żeliwne Wagner style za połowę ceny wagnera czyli około 4 tys zł ....Będą chętni ?
Nooo, a jak będziecie grzeczni to wujek Adam niebawem ogarnie szanownym forumowiczom kolektory żeliwne Wagner style za połowę ceny wagnera czyli około 4 tys zł ....Będą chętni ?
Napewno sie znajda chetni...kazda rzecz ma swojego nabywce😊
A pomysl dobry, Bo Wagner juz Nie robi, a cena kuszaca. Wiec mniejszy profit=wiekszy popyt😊
Jak nie bedzie pekac i rozwalac dmuchawek😊 to dlaczego nie 😉
Biore..
Ja też
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
To i Ja w trące swoje 3 grosze. Powiem wam chłopy że k04 rs6 hybrydy robią mega robotę i wstają naprawdę szybko. Jeśli ktoś planuje zakładać kolektory Wagnera to tylko pakować k04 rs6 robić hybrydy z największymi wirnikami jakie się da.
Witam Pany. Nadal odswierze ten temat z K04... po przegladaniu wszystkich stron z czesciami...znalazlem takie o to turbiny od Rs4 w UK. Pojechalem po nie moim ulubionym SDI 240km.. Na miejscu okazuje sie ze,jest Mini pekniecie (cenzura)...wlasciciel toru gokartowego lat ok 45-50 ,rs4 jezdzil na tych turbinach rzekomo (do samego konca), powod sprzedazy jak to wytlumaczyl...czas na LOBA...ok zaryzykowalem i kupilem takie urzywki... male luzy na wirnikach...ale to jedne pekniecie nadala daje do myslenia,czy przypadkiem nadal nie szukac 2go setu...znawcow zapytam czy jest warto w nie inwestowac ???
Nie rob nic kup core od sida... nie kombinuj.. to oczywiscie moje zdanie... moje sa malusko ale tez nadpekniete ale nie tykam bo nie ma to znaczenia.... moje core juz zamowione...