Cebulaki w akcji ? ;) czy to tylko forum cebulakow ? ;)
ps: wchodisz jeden z drugim na oponeo.pl wpisujesz rozmiar i bierzesz najlepszy za nowe kapcie i tyle ;)
Jakie opony do s4 BiTurbo
Każda nowa opona będzie w miarę spoko, ale im dalej w las...buba pisze:Ale poczekam az troche pojezdzi bo nowe to nowe. Zobaczymy jak beda sie sprawowac za 5-10k km
Pamiętam jak taki Syron wystrzelił Nosbowi przy niemałej prędkości :)
Wszystkie doświadczenia znajomych z low budgetowymi gumami są takie, że 1 sezon spoko, ale każdy następny to już porażka. Takie opony można założyć jak się sprzedaje auto.
LCQ pisze:zworek pisze:
re050 miałem w S4 jak kupiłem auto, dobra na suchą, słaba na mokrą, trzymainie boczne ok, uwielbia ząbkować
re002 miałem okazje jechać w STI, na suchym fajna, dobrze trzyma, głośnawa, nie komfortowa, jak nowa to przy słabym deszczu daje rady, z każdym mm jest gorzej, wydaje mi się z doświadczenie, jak dojdzie do 5 mm i mocniejszym deszczu potrafi konkretnie postraszyć, wtedy takim autem, co najwyżej na lewym pasie, obciach![]()
P.S. tak to forum tylko na chińczykach albo używkach, wiesz tutaj liczy się wielkość felg i kto jest większym cfanakiem na mieście w wypasionych autach z lat 90"![]()
takie tam hymny forumowe
To jaką oponę poleciłbyś na suchy asfalt i wysoką temp?? Potrzebuję tylko na lato. Mam teraz założone BF Godrich M01 i trochę leci jak jest ok 30 st. Już nie mówię jak śmigam mocniej po zakrętach przy takiej temp. Głośna opona bardzo ale trakcja za to masaka:) Nie idzie auta postawić bokiem przy wyjeździe z ronda nawet...Hamowanie takie że aż oczy bolą jak sie dociśnie do końca! Szkoda mi tych opon na upały i muszę coś cywilnego kupić...