Polski Audi Nurburgring Attack
Suchar nie 2-3 kolka w 10 min tylko po 2-3 probnych okrazeniach jedno w ktorym zmieszcze sie w 10 min. Jak nie wyjdzie to plakal nie bede... Ale fun bedzieSuchar pisze:jak zrobisz 2-3 kolka w 10 min. to dla mnie bedziesz GOŚĆ i szacun wielki. Mysle tez ze niejedna stajnia wyscigowa zaproponuje Ci kontrakt :)
Gra grą wiadomo i gt5 opanowane powiedzmy ale to zawsze zupelnie co innego pojechac i na ,,live" polatac. W nastepnym tyg trasa do Pl i po powrocie sie wybiore.bracus pisze:bardzo podobno pomagają gry komputerowe - można się nauczyć zakrętów tyle że przyczepność na nich jest całkiem inna jak w grach
A tam mozna wjechac z biegu na pare okrazen?Jachyr pisze:Gra grą wiadomo i gt5 opanowane powiedzmy ale to zawsze zupelnie co innego pojechac i na ,,live" polatac. W nastepnym tyg trasa do Pl i po powrocie sie wybiore.bracus pisze:bardzo podobno pomagają gry komputerowe - można się nauczyć zakrętów tyle że przyczepność na nich jest całkiem inna jak w grach
Troche mnie martwi, ze temat umarl, bo mialem powazny zamiar obejchac wszystkie RSy ;/
Tu masz dokladniejsze info:ajax pisze:A tam mozna wjechac z biegu na pare okrazen?Jachyr pisze:Gra grą wiadomo i gt5 opanowane powiedzmy ale to zawsze zupelnie co innego pojechac i na ,,live" polatac. W nastepnym tyg trasa do Pl i po powrocie sie wybiore.bracus pisze:bardzo podobno pomagają gry komputerowe - można się nauczyć zakrętów tyle że przyczepność na nich jest całkiem inna jak w grach
Troche mnie martwi, ze temat umarl, bo mialem powazny zamiar obejchac wszystkie RSy ;/
http://www.nuerburgring.de/angebote/mot ... leife.html
Ogolem najlepszy pakiet na dzien dobry to 4 okrazenia za 100€. Podobno mozna zrobic za jednym zamachem i 4 naraz ale tego raczej auto by nie wytrzymalo...
-
ŚWIR-DAGLAS
- wujek 2pac