Drgania na biegu jalowym
Nowa poduszka pod skrzynie da na pewno spora poprawe, bo pewnie masz juz mocno zmeczona. U mnie ostatnio po wymianie praktycznie nie czuje zadnych drgan na jalowym. Pewnie jakbym jeszcze wymienil poduchy silnika, to juz bylaby bajka.

Ostatnio zmieniony 2011-12-15, 11:20 przez Flyer, łącznie zmieniany 1 raz.

niewiele da niestety. wymieniłem obydwie bo były pęknięte, nowe sprzęgło z dwumasem i trzęsie jak trzęsło. Podobno tylko ori program nie trzęsie ale możesz szukać dalejFlyer pisze:Nowa poduszka pod skrzynie da na pewno spora poprawek, bo pewnie masz juz mocno zmeczona. U mnie ostatnio po wymianie praktycznie nie czuje zadnych drgan na jalowym. Pewnie jakbym jeszcze wymienil poduchy silnika, to juz bylaby bajka.
 : cewki, moduły zapłonowe, gumowe nakładki na świece (przebicie) itd.
 : cewki, moduły zapłonowe, gumowe nakładki na świece (przebicie) itd.bylem dzisiaj u kumpla na kompie i jutro jade kuknie kompresje na cylindrach i wtedy swiece cewki czy ok i czy nie ma przebicia i wtedy bedzie wiadomo ale mysle ze moze to byc dwumas jednak bo w aucie nie slychac tego ale jak mialem otwarte drzwi i gasilem to slyszalem tam ze cos  zahrobotalo przy gaszeniu wiec to moze byc jednak dwumas... silnik pracuje sam w sobie b ladnie obr itd i koles tez mi mowil ze eski sie trzesa lekko ale nie chce mi sie wierzyc ze az tak