kasku22 pisze:ja swojego nie mam od kwietnia 2011 hahahah wiec troszke dlugo
no nie wiem, czy tak mozesz napisac... Ty tego auta jeszcze nie miales, bo to cos co miales w kwietniu ciezko bylo nazwac autem w porownaniu do stanu obecnego ;)))
kasku22 pisze:wyszly tylko nerwy i nic wiecej.pompa nie sprawna w 100% i dupa
a powiedz jak to sie objawilo?, bo ja bylem pare dni temu na program i tez lipa, bo w serii za mocno cofa zaplony i nie wiem co zaczac wymieniac, a podejrzenie na pompe paliwa tez bylo...
kasku22 pisze:wyszly tylko nerwy i nic wiecej.pompa nie sprawna w 100% i dupa
a powiedz jak to sie objawilo?, bo ja bylem pare dni temu na program i tez lipa, bo w serii za mocno cofa zaplony i nie wiem co zaczac wymieniac, a podejrzenie na pompe paliwa tez bylo...
A jak sie mialo objawic?? Brakiem paliwa to chyba logiczne ... nie ma paliwa jest ubogo i goraco , jak nie wiesz jakie sa objawy braku paliwa to przed programem trzeba by bylo moze najpierw troche poczytac ,a nie siac spekulacje ?
U nas zostala zwykla z S4 ta duza . I w sumie wymieka pod sam koniec a powinna dawac rade.Wyglada ze nie daje juz z siebie 100% :) Wyrzucila jakis litr na 20 sekund.Wsadzilismy wiec z rs4 ktora byla w zapasie a ta to juz wogole ledwo zipiala... Chyba nawet pol litra nie wypompowala w tym samym czasie.No coz zalozy sie dobra pompe i powtorka z rozrywki :) A co do czasu :) Jaka placa taka praca ;) Pracy w choy , jednak jakby nie patrzec auto rozkrecone do zera i skrecane od zera , po drodze masa problemow wiec juz tak nie przezywaj kamil :) Wazne ze dzisiaj pomaranczowa siostra tez zagadala :D Jak tak dalej pojdzie to zabierzecie obydwie naraz haha :P