czy ja o czymś nie wiem ? Bo z tego co mi wiadomo to wóz został tylko naprawiony, włożony drugi dół z AGB świeższego, wyremontowane głowice i poskładane wszystko na nowych panewkach uszczelkach itp. więcej żadne mody nie zostały dokonane.a tylko 1 km doszedł a trochę zmieniliście
Kosiniak S4. 502Hp 602,5Nm Powered By RPerformance! :)
-
kosiniak
ja mysle ze byly skoro Bolo tak mowi
zaraz jeszcze jeden sie znajdzie i znowu beda rozkminy i tworzenie historii, wiem ze to boli Panowie, ale co ja na to moge poradzic?
[ Dodano: 2012-08-03, 13:58 ]
[ Dodano: 2012-08-03, 13:58 ]
Prosze klamczuszku, jak to jest to samo, to czarne jest biale!bolo-s4 pisze:Kosi pamiętasz to też s4 i to samo zrobione![]()
bolo-s4 pisze:[url=http://images35.fotosik.pl/966/187b63cbbd48cbe9m.jpg]Obrazek[/URL]
czyli sie nie mylilem ze byl kompletny dolot ze ssacym z rs4 i wydechowe custom! Taka sama to zrobiles dla Radka+ wydechowe czyli lepszy setup i jakos nie zblizyliscie sie do mnie nawet troche bo wam przy 8st mniej zabraklo 35ps!bolo-s4 pisze:Tak ogólnie to wszystko robię sam
Tak jak pisałem wcześniej graty jak u większości ostatnich projektów
Tylko zmieniony kolektor z rsa z przepustnicą i przepływką i wylotowy spawany z kwasówki ,listwwa paliwowa przerobiona z eski pod kolektor rsa no i odprężony silnik już to robiłem wcześniej ale miałem żle obrobione głowice i dlatego nie było mocy
-
kosiniak
chyba nie bardzo rozumiesz albo nie wiesz, ale chlopaki zrobili audi, ktore mialo byc mocniejsze niz moje, takie bylo zalozenie dlatego m.in wjechaly tez kolektory wydechowe i tak jakos wyszlo ze okazalo sie ze brakuje im 33ps, tym razem juz 35ps. Wtedy Bolo wypala ze on na takim setupie jak ja mial 520ps, co tez jest nieprawda bo na takim jak ja mial 454ps, dopiero po zmianie dolotu przekroczyl 500ps a zmianie 040 na 044, 520ps. Nie bardzo rozumiem po co to sciemy? a co do tego czy sie licza czasy czy moc? to jak nie ma drugiego, to pierwszego tymbardziej!Flyer pisze:Raz sie spinacie o czasy, innym razem o moce... to w koncu co sie bardziej liczy ?
-
kosiniak