S4 By Jachyr
Sam wiesz jaka jest roznica a koszty znikome. Jeszcze pozostaje mi wyjecie foteli przod zrobienie co jest do zrobienia i finito:) C5 coraz bardziej Meczy...buba pisze:widze ze teraz wszyscy się przerzucą na te ramiona
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
-
Esa dostałą dziś pakiet zimowy: zdjęcia z kalkulatora więc sorrki:

I podjąłem decyzje że zostaje przynajmniej na najbliższe 2 lata. C5/6 poczeka i zrobie sobie prezent poweselny
Wiec puki co będe cos działac z przednimi heblami, kolo na zime wieksze aby ten hebel zmiescil i po za tym bede zbierac graty na 500+ głowice,kolektory i dolotowy RS4 jak by ktos cos wiedzieał to prosze o znak. pozdrawiam

I podjąłem decyzje że zostaje przynajmniej na najbliższe 2 lata. C5/6 poczeka i zrobie sobie prezent poweselny

Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
hehe Marcin, taki hebel krec:
http://www.vwvortex.com/wp-content/uplo ... ay-014.jpg
Jak za 2 lata to S6 C7 i mody! :P
Hebel gruby ale pod 18' nie wejdziesztybor pisze:hehe Marcin, taki hebel krec:

A co do S6 C7 mega woz mialem okazje polatac, skrzynia jak i cala reszta piekna sprawa ale mi chodzi juz teraz o cos troche innego.. Przede wszystkim V8, druga sprawa ma być na swoj sposob woz kultowy(naklejka na tylnej szybie zobowiazuje) ktory zostanie ze mna juz dozywotnio, osiagi odchadza tu juz na drugi plan a woz do zabawy i zapierdalania i tak jakis bedzie, moze esa zostanie zobaczymy, jest jeszcze chwila

No musze znalesc cos konkretniejszego mam jeszcze chwile do przyszlej wiosny wiec cos znajde.
B5 to juz jest kult ale nie V8... Zawsze chcialem miec V8 i tak musi sie stac mysle ze C5 tez juz pomalu staje sie kultowym lecz nie docenionym wozem i jest w Cieniu Rs4 ale dla mnie ma ta ,,cos"
B5 to juz jest kult ale nie V8... Zawsze chcialem miec V8 i tak musi sie stac mysle ze C5 tez juz pomalu staje sie kultowym lecz nie docenionym wozem i jest w Cieniu Rs4 ale dla mnie ma ta ,,cos"

Oplot juz mam wiec chyba wymieniac go nie trzeba? W takim razie szukam cos na 6 tlokach i 345mm bo jakiejs wielkiej roznicy miedzy 345/350 raczej nie bedzie. I pytanie to jest max co wejdzie pod 18'? Bo myslalem jeszcze o 360mm jakis coustom tarcze pod zaciskiem zr18?rs4wagon pisze:od MLa 350mm mozesz dac,roztoczyc otwor o 0,5 i siada p&p,tarcze klocki oplot zaciski piasek i nowe uszczelniacze w 3jce sie lekko zamkniesz
- wujek 2pac