bolo-s4 pisze:Tak ogólnie to gratki ale jak na takie przeróbki to szału nie ma
zrobiles auto na mocniejszym setupie i przy 26st. wyszlo ponad 20nkoni mniej, faktycznie nie ma szalu. Boli co Krzysiek? hahahha, w serii przy tej tem. w jakiej ci wyszlo z dolotem z rs4 tu pewnie bedzie wiecej malo tego, ten woz przy 330ps na 1/8 robil podobne czasy co twoj przy 660
Kosi wiesz że jest wiele projektów na tym setapie ale tylko 3-4 przekroczyły 500 więc powinieneś się cieszyć
Spodziewałem się wiekszej poprawy a tylko 1 km doszedł a trochę zmieniliście
kon moze i jeden ale, +20st., cos ci to mowi? bo tak ost. narzekaliscie na temp w dolocie. Ja przy tej temp. (*33st.) mialem wieksza niz wy przy 26, gdzie u was jeszcze kolektory byly custom "kopa panie, kopa ". Jakie 3-4, bo ja znam tylko jedna na takim setupie, w dodaktu nieksromnie dodam moja!!!!
Ostatnio zmieniony 2012-08-02, 23:24 przez kosiniak, łącznie zmieniany 2 razy.
to samo? z tego co kojaze to nie to samo bo dolot miales juz inny, ssacy i rury z rs4, przeplywke z rs4 i wydechowe od Pawla ze sportig! nie pograzaj sie Krzysiek.. Po drugie ja nie wiem, ty masz problemy ze wzrokiem? widzisz roznice temp.? 10st. a 33st.? czy udajesz ze nie chcesz widziec? Jakbym mial takie mody jak ty, to by z 530 bylo wczoraj :)
Ostatnio zmieniony 2012-08-03, 13:40 przez kosiniak, łącznie zmieniany 1 raz.
ta moc na paliwie 100 i dodatkach, a z ciekawości ile mogłoby być tylko na 100 ?
jesli te dodatki są dobre to może ja z ciekawości spróbowałbym z dodatkami zaatakować