Spot S/RS 2016
Również dzieki za spotkanie - w przyszłym roku postaram się ogarnąć na cały zlot a nie tylko na 1 dzień :)
Trochę fotek wrzuciłem na FB tutaj: https://www.facebook.com/48213441515885 ... 759495384/ - do oglądania nie trzeba mieć konta ani się logować
3 ostatnie fotki pożyczyłem od SID'a - mam nadzieję, że nie dostanę za to bana
Trochę fotek wrzuciłem na FB tutaj: https://www.facebook.com/48213441515885 ... 759495384/ - do oglądania nie trzeba mieć konta ani się logować
3 ostatnie fotki pożyczyłem od SID'a - mam nadzieję, że nie dostanę za to bana
FOSS motorsport ... pl/de
wiesz nikt Wam nic nie mówił zeby nie robić przykrości ale słuchy chodzą że się ludzie podśmiewalibuba pisze:Ja i Bartek przylecielismy nissanami i jakos obciachu nie bylobracus pisze:no to teraz będzie dopiero płacz i lament - przyjechanie czymkolwiek innym jak RS na spota to obciach
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Ja również dziękuję, szczególnie Goworowi za organizację i wszystkim, którzy mu w tym pomogli
W tym roku z powodu obowiązków rodzicielskich w sobotę miałem mniej czasu niż zwykle ale dzięki temu moja wątroba przetrawiła ze 3x mniej C2H5OH
Za rok wpadamy tylko ze starszym synem, także będzie się działo
FIKO to moje S8 - zapraszamy w środę o 21:00 na Skoroszach będzie do obejrzenia
Andrzej vel Lord Sid-ious ok. 3 nad ranem był jeszcze całkiem, całkiem i potrafił nawet napisać pochlebne uwagi na forum
W tym roku z powodu obowiązków rodzicielskich w sobotę miałem mniej czasu niż zwykle ale dzięki temu moja wątroba przetrawiła ze 3x mniej C2H5OH
Za rok wpadamy tylko ze starszym synem, także będzie się działo
FIKO to moje S8 - zapraszamy w środę o 21:00 na Skoroszach będzie do obejrzenia
Andrzej vel Lord Sid-ious ok. 3 nad ranem był jeszcze całkiem, całkiem i potrafił nawet napisać pochlebne uwagi na forum
my też mieliśmy szyderebracus pisze:wiesz nikt Wam nic nie mówił zeby nie robić przykrości ale słuchy chodzą że się ludzie podśmiewalibuba pisze:Ja i Bartek przylecielismy nissanami i jakos obciachu nie bylobracus pisze:no to teraz będzie dopiero płacz i lament - przyjechanie czymkolwiek innym jak RS na spota to obciach![]()
![]()
bartek to wiesz biedny chłopak z Wałbrzycha to go nawet na rs6 c5 nie było stać ale taka persona jak Ty ?
nissanem ? sam nie wiem co o tym myśleć
dobrze że mnie nie było moim wolwo...
HAHAHAHA, Mistrz!buba pisze:Tak z RRybą wyglądaliśmySurveyor pisze:Bracus mogłeś wpadać spokojnie Volvo, bo Buba przyjechał Nissanem ... Micrą![]()
![]()
![]()
Obrazek
Na stadion "1000-lecia" idealne