Spot S/RS PL 2014

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
nosb

Post autor: nosb »

Ja popieram artiego.

Nackanej nie zaloze na siebie.

Gekon , sportaudi.pl na ramieniu + plerach i w cipe styknie.
Obrazek
Arti
Kontakt:

Post autor: Arti »

no i dobra ,
Pany bez pierdolenia bo głosy są podzielone średnio 50/50 więc zróbmy ankiete (nie wiem kto to może ustawić jakos)
to moj koncept (w zasadzie ja tylko go okroiłem ze zbędnych ozdobników-uważam że ma wszystko co potrzeba -jest w pytke ;-)

Obrazek

i głosujemy bo czas nam spierdala ,marudzimy jak dupy na zakupach io w końcu nie zdążymy z produkcją i każdy przyjdzie na zlota w innej :lol:

i przypominam ,że z datą i miejscem spotkania powinna być smycz !!!
gowor86

Post autor: gowor86 »

Obrazek

Tu takie tam propozycje, może coś się komuś spodoba.
Jakieś uwagi mile widziane.
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

Arti pisze:no i dobra ,
Pany bez pierdolenia bo głosy są podzielone średnio 50/50 więc zróbmy ankiete (nie wiem kto to może ustawić jakos)
to moj koncept (w zasadzie ja tylko go okroiłem ze zbędnych ozdobników-uważam że ma wszystko co potrzeba -jest w pytke ;-)

Obrazek

i głosujemy bo czas nam spierdala ,marudzimy jak dupy na zakupach io w końcu nie zdążymy z produkcją i każdy przyjdzie na zlota w innej :lol:

Jest git
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
gowor86

kolejne propozycje

Obrazek

Obrazek

:mrgreen:
Norbi

Post autor: Norbi »

Arti pisze:no i dobra ,

Obrazek

dobra opcja, popieram
gowor86

Proponuje minimalistyke

Obrazek
bartek75

Post autor: bartek75 »

dobra. konkrety teraz.
jeśli koszulka pasuje w sensie wzoru to lecimy z tematem. koszt jednej sztuki to 35 zł.
każdy chętny pisze @ do gowora86 w sprawie ilości sztuk i rozmiarów.
następna sprawa, którą trzeba ustalić to piątkowo wieczorny grill. czy chcemy obsługę jednorazową czy 6- cio godzinną - tu jest dopłata od łebka 15 zł. dlaczego pytam. a dlatego że przy posiadówie i wódzie każdy coś jeszcze zje w nocy. wtedy mamy ziomka ktory czuwa przy żarciu żeby było ciepłe i świerze. decydujcie czxy chcecie standard czy rozszerzoną opcje gastronomiczną.
WSZYSCY są stabelaryzowani i gowora86 kto i ile zapłacił (ja puściłem hajc dalej jako zaliczka), kto ile dopałcić ma za spanie, żarcie i koszulki.
wszyscy również płacą resztę wg końcowych obliczeń po ustaleniach grillowo- koszulkowych 10 dni przed spotkaniem.
każdy na bramie dostaje reklamówkę z kluczem do pokoju, koszlką/ kami, smyczą i indentyfikatorem oraz miejscem parkingowym.
rozliczenie wcześniej z racji odpoczynku na spocie a nie jeszcze lataniem, płaceniem itd. na co dzień mamy tego zbyt dużo ;-)
Awatar użytkownika
Floro

Post autor: Floro »

Jak sie wystrzelic w rozmiar koszulki ?? :shock:
było :
S4 b5 1998 , S4 b7 2006 , S4 b5 1999 , A6 C5 2002 2,7 BiT , S4 b5 2000
bartek75

Post autor: bartek75 »

Floro, gowor86 pokaże niebawem co i jak. ma dziś zapierdol w robocie
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

bartek75 pisze:dobra. konkrety teraz.
jeśli koszulka pasuje w sensie wzoru to lecimy z tematem. koszt jednej sztuki to 35 zł.
każdy chętny pisze @ do gowora86 w sprawie ilości sztuk i rozmiarów.
następna sprawa, którą trzeba ustalić to piątkowo wieczorny grill. czy chcemy obsługę jednorazową czy 6- cio godzinną - tu jest dopłata od łebka 15 zł. dlaczego pytam. a dlatego że przy posiadówie i wódzie każdy coś jeszcze zje w nocy. wtedy mamy ziomka ktory czuwa przy żarciu żeby było ciepłe i świerze. decydujcie czxy chcecie standard czy rozszerzoną opcje gastronomiczną.
WSZYSCY są stabelaryzowani i gowora86 kto i ile zapłacił (ja puściłem hajc dalej jako zaliczka), kto ile dopałcić ma za spanie, żarcie i koszulki.
wszyscy również płacą resztę wg końcowych obliczeń po ustaleniach grillowo- koszulkowych 10 dni przed spotkaniem.
każdy na bramie dostaje reklamówkę z kluczem do pokoju, koszlką/ kami, smyczą i indentyfikatorem oraz miejscem parkingowym.
rozliczenie wcześniej z racji odpoczynku na spocie a nie jeszcze lataniem, płaceniem itd. na co dzień mamy tego zbyt dużo ;-)
Wszystko git tylko na ktora godzine najlepiej sie ustawic?? Wiadomo ze kazdy bedzie przylatywal jak bedzie pasowalo ale do ktorej najpozniej w razie cosik mozna sie zjawiac??
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Awatar użytkownika
arti@R1

Post autor: arti@R1 »

gowor86 pisze:Proponuje minimalistyke

[url=http://images62.fotosik.pl/1030/70370a51d3f57d01m.jpg]Obrazek[/URL]
Dla mnie najlepszy wzór...
Awatar użytkownika
IreK_PV808

Post autor: IreK_PV808 »

arti@R1 pisze:
gowor86 pisze:Proponuje minimalistyke

[url=http://images62.fotosik.pl/1030/70370a51d3f57d01m.jpg]Obrazek[/URL]
Dla mnie najlepszy wzór...
no to bez pier**olenia się

biore 3 takie :)

aha ... no i ja to za tą obsługą rozszerzoną jestem ( każdy kto ma S i RS chyba wydybie 15 zł prawda) ??
gowor86

rozmiarówka koszulek
szerokość
długość

XS
48
68
S
51
70
M
53,5
72
L
56
74
XL
58,5
76
XXL
61
78
3XL
64
80

zdjęcia koszulki rozmiar S na mojej żonie

Obrazek
Obrazek
wojteQ

Post autor: wojteQ »

Poproszę zatem dwie M-ki. Co do znaczków, zwierzatek i części mechanicznych umieszczonych na tshircie nie robi mi to rezultatu;)
Wieczorny grill przy obsłudze do końca proponuje - za 15 pln od osoby mamy święty spokój i nie bedzie trzeba sobie nawzajem kelnerowac:)
...V8
Zablokowany