Jeżeli się podejdzie do tematu z głową to będzie to wyglądało zajebiście poprostu. Tylko nie wiem czy np. dzwi od S3 8l przypasuja, bo tylne szyby ktoś mi zasugerował z plexi można założyć. Słupek się wytnie i się przesunie, a mając takiego gościa jak Marcin to zrobi to tak jak by fabrycznie takie wychodziły. No i jest jeszcze kilka plusów, jak rozkład masy i nie będę miał słupka przy głowie jak mnie przesuną do tyłu :)
Bardzo dobry pomysl... jakby ktos to zrobil sensownie to moze po prostu poszerzyc seryjne drzwi ? Ewentualnie to jak cos wydaje mi sie wlasnie ze starej a3 to chyba jedyne ktore powinny w miare pasowac linia. Dobrze kombinujecie :) Tylko ten pieprzony roz
Mam wrażenie,że temat coupe Was pogrąży, straszna rzeźba, ale jak się uda i nie bedzie ciekło, pękało to zrobi szał cyców.
Przez to ,że spawy nie są ciągłe nie będzie wchodziła woda?
Jeżdziłem Carlssonem 3 lata bez koła zapasowego, mając zawsze ze sobą 2 zestawy naprawcze i nawet jak łapałem gumę - a miałem też 19'ki - to opony żyły do następnego dnia.
Waga to istotna sprawa. Mamy o 70 kilo cięższy silnik i ze 30 kilo cięższą skrzynie + mocniejszy tunel i klatka, a to już ok 150 kilo więcej. Jednak kubłami i carbonem raczej to wyrównamy. A te 5 kilo to zawsze na + dla osiągów