Spot S/RS PL 2014

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
IreK_PV808

Post autor: IreK_PV808 »

:-/ ( Arti, ".... fajnie bedzie wyglądał na laskach " ale w 90 % to faceci będą nosić te koszulki ,a nie laski ;/ no chyba ,że w naszym gronie jest więcej"lasek" to co innego.

dla mnie wzór trochę ubogo ale to tylko moje zdanie, może by gdzieś OOOO wstawić ( fakt wtajemniczeni będą wiedzieć o co chodzi ale przecież to nie powstanie AK że jakaś konspiracja musi być :roll: :roll: , ja to akurat dumnie mogę nosić OOOO albo S/RS
Awatar użytkownika
arti@R1

Post autor: arti@R1 »

Arti pisze:dobra jako że zacząłem temat to pociągne dalej proponuje taką wersje bez zbędnych ozdobników,jest to co najwazniejsze czyli ,gekon (przesunięty lekko na prawego cyca-fajnie bedzie wyglądał na laskach :mrgreen: )
reszta może zostac bez zmian -czyli rękawek i kark wszyscy więdzą o co cho..
wiadomo że audi ,wiadomo że forum ,wiadomo że sport czyli S/RS...
8-)

Obrazek
Na klacie z przodu tez bym wstawił logo OOOO i napis Audi, rekawy, tył Spox
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

IreK_PV808 pisze::-/ ( Arti, ".... fajnie bedzie wyglądał na laskach " ale w 90 % to faceci będą nosić te koszulki ,a nie laski ;/ no chyba ,że w naszym gronie jest więcej"lasek" to co innego.

dla mnie wzór trochę ubogo ale to tylko moje zdanie, może by gdzieś OOOO wstawić ( fakt wtajemniczeni będą wiedzieć o co chodzi ale przecież to nie powstanie AK że jakaś konspiracja musi być :roll: :roll: , ja to akurat dumnie mogę nosić OOOO albo S/RS
Dobrze ze dodales ze 90% bo moja sie chciala bulwersowac... ;-) projekt artiego tez git dodal bym tylko jakies info ze byl spot
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Arti
Kontakt:

Post autor: Arti »

osłabiacie mnie troche,ubogo powiadacie ,że audi i kółka na klacie mają być ??
gdzie wy to wszystko chcecie zmieścić ,pokażcie mi jakąkolwiek koszulke szanującej sie marki gdzie jest tyle wzorów lub informacji obok siebie :evil:

zamiast dumnie nosić koszulke bedzie kurna wieś,,,date spota se markerem dorysujecie lub inne cuda dowoli....koszulka może byc forumowa na dluzej a nie tylko na spota ....

Buba specjalnie dla ciebie werszyn z cycorami i dla reszty tez sie cos znajdzie ,juz nizego chyba nie brakuje :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrazek
bartek75

Post autor: bartek75 »

brakuje. TESCO :mrgreen:
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Arti pisze:osłabiacie mnie troche,ubogo powiadacie ,że audi i kółka na klacie mają być ??
gdzie wy to wszystko chcecie zmieścić ,pokażcie mi jakąkolwiek koszulke szanującej sie marki gdzie jest tyle wzorów lub informacji obok siebie :evil:

zamiast dumnie nosić koszulke bedzie kurna wieś,,,date spota se markerem dorysujecie lub inne cuda dowoli....koszulka może byc forumowa na dluzej a nie tylko na spota ....

Buba specjalnie dla ciebie werszyn z cycorami i dla reszty tez sie cos znajdzie ,juz nizego chyba nie brakuje :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrazek
jeśli mogę coś zaproponować:
Idziesz w dobrą stronę i widzę że zaczynasz "czuć klimat forum". Brakuje jednak imitacji spoconych pach.
Dodatkowo proponuję umieszczenie:
Obrazek
Są cycki więc trzeba i penisa żeby być na bieżąco z trendami panującymi na świecie.
Brakuje jeszcze PIONER i TUNING. Musisz popracować nad projektem ale wierzę że Ci się uda trafić w gust większości którzy będą na spocie ;-)
Awatar użytkownika
IreK_PV808

Arti, ale się kolega spią :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mocne to było :-P , to jak za dużo to może po taniości ... na serduchu ( jak kto woli na CYCKU :-D ) logo OOOO i pod spodem (taką samą czcionką) /S & /RS ??

bartek75, a na metce "made in china" ;-)
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

Robta co uwazacie za sluszne i prosze L meska i M damska.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
bartek75

ja tu @ piszę do inwestorów a tu zaglądam po chwili i cenzura zesrałem się ja jebie hahahahahh
buba miszcz
chopyyy jest dobrze :mrgreen:
IreK lepiej nasmarować że jebie ryżem :-D
Arti
Kontakt:

wydaje ci sie Irek nie spią'em się ;-)
buba pojechałeś po całości ,szacun :lol: :lol: :lol:
bartek75

buba Ty będziesz wogóle na tym, spotkaniu? bo to też Twój gust tuningowo/ pionieeerski. myślę że nie odpuścisz takiego festynu z kiełbasą w tle ;-)
Awatar użytkownika
IreK_PV808

Arti, :mrgreen: hhaha na szczśćie mylić się jest rzeczą ludzką :P

buba, zajebisty masz projekt koszulki biore 10 szt jak to przejdzie :mrgreen: :mrgreen:

a tak serio to m tu gadu gadu , a ch*ja wiadomo... ;/ może każdy z listy do przybycia wtrąci swoje trzy grosze czy jak... :roll: , ewent jakieś głosowanie za jakiś czas na opcjami??

wsumie to nie istoste zbytnio ale coś takeigo "myślałem" http://www.offertees.com/wp-content/upl ... -benz-.jpg tylko że oczywiści OOO no i S & RS
Arti
Kontakt:

nooooi ta gwiazda jest tu potrzebna jak cenzura w oku :lol:
przecie qrwa nawet dziecko wie że amg nie robi dla opla i jak widze koszulke z łyżwą to wiem że nike nawet jak nie ma zasranego napisu....
ehhhh spinam sie ,nie moje klimaty :lol: :lol: :lol:
Norbi

Post autor: Norbi »

Arti pisze:nooooi ta gwiazda jest tu potrzebna jak cenzura w oku :lol:
przecie qrwa nawet dziecko wie że amg nie robi dla opla i jak widze koszulke z łyżwą to wiem że nike nawet jak nie ma zasranego napisu....
ehhhh spinam sie ,nie moje klimaty :lol: :lol: :lol:
Dobrze gadasz, ale każdemu się nie dogodzi, nie ma chuuja.
I albo kilka wzorów i głosowanie, albo chuuj i co będzie to będzie, najwyżej bagnet po oleju będzie się tym wycierać.
Awatar użytkownika
wujek 2pac

Post autor: wujek 2pac »

Mysle, ze data spotkania nie zaszkodzi ;-)
Lancia Fulvia Coupe
Renault 5
Fiat 126p
FSO Polonez
Audi Cabriolet
Audi S4
Audi RS4 B5 & B7
Zablokowany