dla mnie wzór trochę ubogo ale to tylko moje zdanie, może by gdzieś OOOO wstawić ( fakt wtajemniczeni będą wiedzieć o co chodzi ale przecież to nie powstanie AK że jakaś konspiracja musi być
Spot S/RS PL 2014
- IreK_PV808
dla mnie wzór trochę ubogo ale to tylko moje zdanie, może by gdzieś OOOO wstawić ( fakt wtajemniczeni będą wiedzieć o co chodzi ale przecież to nie powstanie AK że jakaś konspiracja musi być
Na klacie z przodu tez bym wstawił logo OOOO i napis Audi, rekawy, tył SpoxArti pisze:dobra jako że zacząłem temat to pociągne dalej proponuje taką wersje bez zbędnych ozdobników,jest to co najwazniejsze czyli ,gekon (przesunięty lekko na prawego cyca-fajnie bedzie wyglądał na laskach)
reszta może zostac bez zmian -czyli rękawek i kark wszyscy więdzą o co cho..
wiadomo że audi ,wiadomo że forum ,wiadomo że sport czyli S/RS...
![]()
Obrazek
Dobrze ze dodales ze 90% bo moja sie chciala bulwersowac...IreK_PV808 pisze:( Arti, ".... fajnie bedzie wyglądał na laskach " ale w 90 % to faceci będą nosić te koszulki ,a nie laski ;/ no chyba ,że w naszym gronie jest więcej"lasek" to co innego.
dla mnie wzór trochę ubogo ale to tylko moje zdanie, może by gdzieś OOOO wstawić ( fakt wtajemniczeni będą wiedzieć o co chodzi ale przecież to nie powstanie AK że jakaś konspiracja musi być![]()
, ja to akurat dumnie mogę nosić OOOO albo S/RS
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
osłabiacie mnie troche,ubogo powiadacie ,że audi i kółka na klacie mają być ??
gdzie wy to wszystko chcecie zmieścić ,pokażcie mi jakąkolwiek koszulke szanującej sie marki gdzie jest tyle wzorów lub informacji obok siebie
zamiast dumnie nosić koszulke bedzie kurna wieś,,,date spota se markerem dorysujecie lub inne cuda dowoli....koszulka może byc forumowa na dluzej a nie tylko na spota ....
Buba specjalnie dla ciebie werszyn z cycorami i dla reszty tez sie cos znajdzie ,juz nizego chyba nie brakuje

gdzie wy to wszystko chcecie zmieścić ,pokażcie mi jakąkolwiek koszulke szanującej sie marki gdzie jest tyle wzorów lub informacji obok siebie
zamiast dumnie nosić koszulke bedzie kurna wieś,,,date spota se markerem dorysujecie lub inne cuda dowoli....koszulka może byc forumowa na dluzej a nie tylko na spota ....
Buba specjalnie dla ciebie werszyn z cycorami i dla reszty tez sie cos znajdzie ,juz nizego chyba nie brakuje

jeśli mogę coś zaproponować:Arti pisze:osłabiacie mnie troche,ubogo powiadacie ,że audi i kółka na klacie mają być ??
gdzie wy to wszystko chcecie zmieścić ,pokażcie mi jakąkolwiek koszulke szanującej sie marki gdzie jest tyle wzorów lub informacji obok siebie![]()
Buba specjalnie dla ciebie werszyn z cycorami i dla reszty tez sie cos znajdzie ,juz nizego chyba nie brakuje![]()
![]()
![]()
![]()
Obrazek
Idziesz w dobrą stronę i widzę że zaczynasz "czuć klimat forum". Brakuje jednak imitacji spoconych pach.
Dodatkowo proponuję umieszczenie:
Są cycki więc trzeba i penisa żeby być na bieżąco z trendami panującymi na świecie.
Brakuje jeszcze PIONER i TUNING. Musisz popracować nad projektem ale wierzę że Ci się uda trafić w gust większości którzy będą na spocie
- IreK_PV808
- IreK_PV808
Arti,
hhaha na szczśćie mylić się jest rzeczą ludzką :P
buba, zajebisty masz projekt koszulki biore 10 szt jak to przejdzie
a tak serio to m tu gadu gadu , a ch*ja wiadomo... ;/ może każdy z listy do przybycia wtrąci swoje trzy grosze czy jak...
, ewent jakieś głosowanie za jakiś czas na opcjami??
wsumie to nie istoste zbytnio ale coś takeigo "myślałem" http://www.offertees.com/wp-content/upl ... -benz-.jpg tylko że oczywiści OOO no i S & RS
buba, zajebisty masz projekt koszulki biore 10 szt jak to przejdzie
a tak serio to m tu gadu gadu , a ch*ja wiadomo... ;/ może każdy z listy do przybycia wtrąci swoje trzy grosze czy jak...
wsumie to nie istoste zbytnio ale coś takeigo "myślałem" http://www.offertees.com/wp-content/upl ... -benz-.jpg tylko że oczywiści OOO no i S & RS
Dobrze gadasz, ale każdemu się nie dogodzi, nie ma chuuja.Arti pisze:nooooi ta gwiazda jest tu potrzebna jak cenzura w oku![]()
przecie qrwa nawet dziecko wie że amg nie robi dla opla i jak widze koszulke z łyżwą to wiem że nike nawet jak nie ma zasranego napisu....
ehhhh spinam sie ,nie moje klimaty![]()
![]()
I albo kilka wzorów i głosowanie, albo chuuj i co będzie to będzie, najwyżej bagnet po oleju będzie się tym wycierać.
- wujek 2pac