Projekt: S4 Stage 1 ==> Stage 3 460 - 480 KM

Moderatorzy: buba, Mod-Team

kenpachi

Post autor: kenpachi »

bartek75 pisze:taki lajf w tym kraju. sądzę że jeżeli u wszystkich proporcje finanse- praca byłyby na rozsądnym poziomie nikt nie bawiłby się w półśrodki pt. używka.
I do tego nie kupowalibyśmy 14 latnich samochodów tylko 3-4 letnie i dopiero wtedy modowali, na nowych częściach oczywiście.
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

bartek75 pisze:
buba pisze:
bartek75 pisze:aaaa mój stryjek ma jeszcze więcej sosu niż wy :mrgreen: dajcie pokój pany
Pierdolisz. Ja mam kumpla ktorego kumpla wujek ma jeszcze wiecej sosu
a moja stara ma kryształową kulę. i co? :mrgreen:
Wygrales hahahha
kenpachi

luk448 pisze:Łukasz a co Cie tknelo wgl do Frankenow?NIe to ze sie czepiam czy cos tylko sie pytam po prostu czy nie lepiej bylo brac turbo z rs6?
Bałem się kupić używane, a na nowe RS6 nie było mnie stać, ponadto cieszą się bardzo dobrą opinią i super się nazywają :-P Wystarczy mi taka moc na razie, poza tym dobry niut wyszedł :)

[ Dodano: 2014-09-15, 09:39 ]
Ja już chcę jęździć :!: :!: :!: :!: :!: :-( :-( :-( :-( :-( :-|
Awatar użytkownika
nosb

Post autor: nosb »

Na razie to jada. Ale glowice w bialym busie DPD :D
Obrazek
Awatar użytkownika
buba

nosb pisze:Na razie to jada. Ale glowice w bialym busie DPD :D
Zamiast zajmowac sie pierdolami to wyslij mi to co obiecales albo odapale magiczna kule i odprawie modly zeby chessburgery utknely ci w gardle (albo z drugiej strony)
kenpachi

buba pisze:
nosb pisze:Na razie to jada. Ale glowice w bialym busie DPD :D
Zamiast zajmowac sie pierdolami to wyslij mi to co obiecales albo odapale magiczna kule i odprawie modly zeby chessburgery utknely ci w gardle (albo z drugiej strony)
Byle nie z mojego samochodu :-P
Awatar użytkownika
nosb

Buba musialbym dzwonic do ziomeczka zeby Ci wyslal jesli ma z tej klapy co mu dalem. Mam miec niedlugo esioka na czesci to ci z niego zbiore co ? .
Obrazek
Awatar użytkownika
buba

Zdejmij z esy kenpachiego bo i tak pewnie jeszcze bedzie troche czasu stala u ciebie i jak przyjedzie ta to wtedy mu zalozysz :-D
Awatar użytkownika
nosb

Skladam glowy , wkladam heble i dowidzenia ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

Znaczy sie zeby nie wracal nie nosb ??? :-D
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

kenpachi pisze:
luk448 pisze:Łukasz a co Cie tknelo wgl do Frankenow?NIe to ze sie czepiam czy cos tylko sie pytam po prostu czy nie lepiej bylo brac turbo z rs6?
Bałem się kupić używane, a na nowe RS6 nie było mnie stać, ponadto cieszą się bardzo dobrą opinią i super się nazywają :-P Wystarczy mi taka moc na razie, poza tym dobry niut wyszedł :)

Tez mnie czeka ten dylemat i w zwiazku z nim pytanie... Nie lepiej bylo kupic uzywke turbo Rs6 byle nie popekana i wsadzic nowe core?? W takim przyapdku chyba jest chyba pewnosc bo core jest nowe... Uzywke turbo rs6 da sie znalesc do 3tys plus na Sidowej stronie nowe core ok 5tys. I w okolicach 8 kola mozemy sie cieszyc prawie nowym turbo?! Czy sie myle??
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Awatar użytkownika
nosb

To moze lepiej kupic gt28rs? :)

Znow wyznacznikiem posrednim jest moc i znow powtarzam ze jak chcesz troche wiecej mocy to kup k04 z rs6.

Zobacz ile wyplulo auto goworka na silniku ( czyli takiej mocy jak u witka ) na jego secie i k04 z rs6. hamowane tez na 98.

W okolicy 8miu mozesz sie cieszyc . jak kupisz primo k04 rs6 , pozniej corasy , pozniej to poskladasz itp itd. + trzeba je przerobic , musze , WG ... Tu ma nowke , P&P bez mala .
Obrazek
luk448

Post autor: luk448 »

Moc mniejsza ale i kasa zostaje w porflefu :mrgreen:
kenpachi

Jachyr pisze:
kenpachi pisze:

Tez mnie czeka ten dylemat i w zwiazku z nim pytanie... Nie lepiej bylo kupic uzywke turbo Rs6 byle nie popekana i wsadzic nowe core?? W takim przyapdku chyba jest chyba pewnosc bo core jest nowe... Uzywke turbo rs6 da sie znalesc do 3tys plus na Sidowej stronie nowe core ok 5tys. I w okolicach 8 kola mozemy sie cieszyc prawie nowym turbo?! Czy sie myle??
Mnie nie pytaj, ja się nie znam. Z moim szczęściem lepiej nie ryzykować. Poza tym jak już pisałem z tego co znalazłem na necie byłem przekonany, że są podobne a nawet mocniejsze od k04 rs6. Nawet te wyniki po 450 koni na E-85, to wyniki na kołach, a nie na silniku. Nieźle kolorują za oceanem :). Mnie ta moc wystarczy, a jak mi się zachce więcej, to sprzedam frankeny i kupie rs6 i wagnery. :) Ale to raczej mało prawdopodobne :)
kurpiu

Post autor: kurpiu »

Mozna zrobic jeszcze single turbo Moc wieksza nz k04 RS6 a koszty mniejsze i szybciej wstaje.
FB; Gekon garage
Oficjalna dystrybucja podtlenku azotu.
Modyfikacje mechaniczne.
Hamownia 4x4
ODPOWIEDZ