Ori chłodnica i węże do niej w ASO to koszt ponad 3 tysie

Dorobienie węży (całe w oplocie) było praktycznie od ręki, koszt 300 zeta( ASO 1200), chłodnica chyba 1000 o ile dobrze pamiętam ( ASO 1800), ale Adam pewnie zaraz mnie poprawi.

Nastepnie fmic + wydech ( kto mi powie jakie wymiary maja seryjne koncowki RS4 B7 ? ) . W miedzyczasie ciagle ogarniam auto wizualnie. Mam nadzieje ze na wakacje skoncze
 Nastepnie fmic + wydech ( kto mi powie jakie wymiary maja seryjne koncowki RS4 B7 ? ) . W miedzyczasie ciagle ogarniam auto wizualnie. Mam nadzieje ze na wakacje skoncze   

Dzisiaj skladalem to do kupy , wyszlo kilka pierdolek ( np brak fabryczneog miejsca wolnego na czujnik cisnienia oleju --> gwintowanie ... W agb byl zaslepiony a tu odlew  :wallbash: ) i nie zdazylem dzisiaj wpakowac
   Dzisiaj skladalem to do kupy , wyszlo kilka pierdolek ( np brak fabryczneog miejsca wolnego na czujnik cisnienia oleju --> gwintowanie ... W agb byl zaslepiony a tu odlew  :wallbash: ) i nie zdazylem dzisiaj wpakowac    Wywalilem tez EGR w kosmos
 Wywalilem tez EGR w kosmos    Ogladajac ten silnik z bliska coraz bardziej wierze ze ma faktycznie te 82 tys km :) Wszystko jak nowe bez mala :) DP zrobione 2,75" na strone :)
  Ogladajac ten silnik z bliska coraz bardziej wierze ze ma faktycznie te 82 tys km :) Wszystko jak nowe bez mala :) DP zrobione 2,75" na strone :)