FORUM - zmiany
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
Dodaję do działu Giełda "Sprzedam"
osoby rejestrujące się wyłącznie w celu zarobkowym gdzie połowa lub wszystkie posty są w dziale giełda będą usuwane
Spowodowane to jest tym iż ostatnio wiele oso rejestruję się by czerpać korzyści finansowe z forum. Nie prowadzą oni dyskusji na forum w innych działach a tym samym nie pomagają w rozwijaniu naszej wiedzy.
osoby rejestrujące się wyłącznie w celu zarobkowym gdzie połowa lub wszystkie posty są w dziale giełda będą usuwane
Spowodowane to jest tym iż ostatnio wiele oso rejestruję się by czerpać korzyści finansowe z forum. Nie prowadzą oni dyskusji na forum w innych działach a tym samym nie pomagają w rozwijaniu naszej wiedzy.
- SID
Zmiany
W tej chwili w dziale GIEŁDA można pisać mając minimum :
- 20 postów napisanych w innych działach w dziale SPRZEDAM.
- 10 postów napisanych w innych działach w dziale KUPIĘ.
Pomoże to Nam wyeliminować osoby z "przypadku" które chcą tylko wejść na forum i sprzedawać nie udzielając się wiedzą w innych Działach.
W tej chwili w dziale GIEŁDA można pisać mając minimum :
- 20 postów napisanych w innych działach w dziale SPRZEDAM.
- 10 postów napisanych w innych działach w dziale KUPIĘ.
Pomoże to Nam wyeliminować osoby z "przypadku" które chcą tylko wejść na forum i sprzedawać nie udzielając się wiedzą w innych Działach.
-
roboform550
- Kontakt:
Masz rację Sid widzieć powinien każdy tylko wystawiać nie, ja też już jestem jakiś czas na forum nie udzielam się wiedzą bo za bogata w sprawie esek nie jest a i są szybsi i mądrzejsi ode mnie. Z autkiem też się jakoś specjalnie nic nie dzieje, czasem coś mi wyślesz i śmiga... No a giełdy sobie oblukać nie moge.... a może jekieś k04 w mega promocji uciekają hehe
- SID
Nowe zmiany w dziale Giełda.
Ze względu na coraz częstsze oferty całych aut na części (dotyczy się to też mnie) i inne ogłoszenia które wskazują na masową sprzedaż następują nowe zmiany :
Wszelkie ogłoszenia typu :
- rozsprzedaży całego auta na części
- sprzedawania sporych dużych ilości przedmiotów
- wstawiania często nowych przedmiotów
- podejrzenia iż nie jest to sprzedaż od osób prywatnych
Traktowane będą jako ogłoszenia komercyjne i swoje miejsce powinny mieć w "Dziale komercyjnym"
Dział komercyjny obciążony jest opłatą na rok 30 zł która idzie na pokrycie opłat forum.
Opłata jest śmieszna więc nie powinno być z tym problemu. Pozwoli nam to wyeliminować "nie chciany ruch" i nie chciane osoby w tym dziale.
Reklamy na dole forum też są obciążone opłata, zobowiązuje ona do darmowego ogłaszania się w dziale komercyjnym bez dodatkowej opłaty.
Osoby najbardziej związane z tymi zmianami od roku wiedzą o tej zmianie. Miała ona nastąpić od początku tego roku lecz wchodzi z opóznieniem.
Ze względu na coraz częstsze oferty całych aut na części (dotyczy się to też mnie) i inne ogłoszenia które wskazują na masową sprzedaż następują nowe zmiany :
Wszelkie ogłoszenia typu :
- rozsprzedaży całego auta na części
- sprzedawania sporych dużych ilości przedmiotów
- wstawiania często nowych przedmiotów
- podejrzenia iż nie jest to sprzedaż od osób prywatnych
Traktowane będą jako ogłoszenia komercyjne i swoje miejsce powinny mieć w "Dziale komercyjnym"
Dział komercyjny obciążony jest opłatą na rok 30 zł która idzie na pokrycie opłat forum.
Opłata jest śmieszna więc nie powinno być z tym problemu. Pozwoli nam to wyeliminować "nie chciany ruch" i nie chciane osoby w tym dziale.
Reklamy na dole forum też są obciążone opłata, zobowiązuje ona do darmowego ogłaszania się w dziale komercyjnym bez dodatkowej opłaty.
Osoby najbardziej związane z tymi zmianami od roku wiedzą o tej zmianie. Miała ona nastąpić od początku tego roku lecz wchodzi z opóznieniem.