w dużej mierze to dzięki Martinowi_wml za szybką dostawe częsci do ogarnięcia tego cuda,towar zajebisty i ceny nie ruinują budżetu domowego ,więc i Żona szczęśliwa
Ha ha po prostu dołączyłeś do dużego grona zadowolonych klientów
Cieszymy się szczęściem naszych klientów
Immo pisze:Piękna Rysia :)
Arti jaki masz u siebie rozmiar opon, fabryczny 255/35?
dokładnie ori rozmiar ,troche baloniasty ale przynajmniej jakieś resztki komfortu są...
zastanawiam sie jaki dystans dać bo 20mm przycierało az mi sie lekko rant błotnika od strony przedniego zderzaka podgioł....
nie wiem czy nie trzeba bedzie tego lekko zrolowac...
a na poważnie to przez to zasrane rs6 c6 na zlocie zakochałem sie w tej felgi w 20 calach i szukam jej do siebie,oczywiście kolorek pewnie bedzie tytan grey
najechane teraz chyba 205 tysia jakoś,dziś se oliwe sprawdziłem i po 5 tysia przebiegu od wymiany dalej stan jest ok,czyli nie bierze za dużo olio
komfort pewnie troche ucierpi ale póki co na gwincie i tak jestem w szoku że nic nie napierdala,fakt faktem zawias ostatnio dopieścilem zdrowo i gwint tez jest w super stanie.....
no ale zobaczymy jak to bedzie na 20;tkach
zależy jakie masz drogi, pamiętam jak miałem u siebie, po gwincie i dziurach zaraz pojawiły się dźwięki których nie było, głównie zimą, ale wygląd robi swoje, trzeba wybrać
własnie spierdolił mi komplet ori feluni w megacenie ,mam teraz nowe kapcie i zdrową fele więc nie ma ciśnienia ,szukam okazyjke jakąś
chyba że mi przejdzie i zostanie ori fela