A pytałeś wogole jaka cena że twierdzisz: " jak mam wydac i tak nie male $ to wole troche dolozyc i miec zapas". Bo zapewniam cię że do sprężarek RS6 to napewno nie będzie dokładka "trochę" tylko przynajmniej drugie tyle.
Kolejna sprawa, po co ci nowe RS6 ? Jak i tak nie będziesz miał na nie gwarancji.
aw69 pisze:A pytałeś wogole jaka cena że twierdzisz: " jak mam wydac i tak nie male $ to wole troche dolozyc i miec zapas". Bo zapewniam cię że do sprężarek RS6 to napewno nie będzie dokładka "trochę" tylko przynajmniej drugie tyle.
Kolejna sprawa, po co ci nowe RS6 ? Jak i tak nie będziesz miał na nie gwarancji.
Aw69 na 1 stronie na samym dole Sid odpowiedzial ze parke mozna dostac od 10 wiec nawet niech bedzie 11 to nie jest 2 razy bo oferte jaka dzis dostalem to 7000 za nowe Rs4... Po prostu tak mam i takie mam do tego podejscie ze jak cos robic i dla siebie to raz a dobrze. A to ze podwojnym kosztem nowych rzeczy to jak to mowia ,,Cos za cos"..
P.s Sid mam nadzieje ze w razie cos pomozesz cos sciagnac.
Jachyr jak Cie stać i masz auto dłużej trzy bać bierz nowe.
Oczywiście ze da rady ściągnąć.
AW jak ktoś ma za polowe ceny nowe RS4 to dawaj na giełdę - na pewno się sprzeda, ba sam bym szkół do szarak a na zapas
aw69 pisze:Co ty bredziesz ? Jak ja wiem kto ma do sprzedania nowe z RS4 B5 za 5 tys. wiec jakbym nie liczył to różnica w cenie wynosi ponad 50%
Nic nie beredze tylko napisalem jaka dostalem oferte od Murzyna nowe sztuki Rs4 za 7000.
Tak Sid auto zostaje ze mna napewno na troche dluzej za wzgledu ze naprawde udalo sie trafic na tak swieza sztuke. I nie wazne kto i co mysli w tym momecie. Juz postanowione, a tak juz mam... Robie to dla Siebie i bedzie wszystko nowe, koniec kropka.
Jak juz pisalem gdzies predzej ma byc zapas wiec tylko Rs6. Poznalem tu chlopa ktory ma Rs4 i gwizdaja mu pierdziawki dosc mocno czego jest swiadomy wiec jak by sie zdecydowal to sie odezwe. Pozdro