AUDI S4 by covall
wyszło trochę taniej bez przesady:) niech będzie 45nosb pisze:Adi za 5 dych to by Ci fly szarasa opierdzielil chyba :D Super ze sa tacy ktorzy daja taka kase za s4 ale nie wiem czy to do konca rozsadne :) Chociaz jak faktycznie lala to moze i warto.

[ Dodano: 2012-08-07, 14:07 ]
Takie momenty w życiu są jedne z gorszych.. było trzeba odpalić w kosmos wł. punciakabracus pisze:no mój avant 2001 to też była lala do momentu jak mi gość nie przewalił przez cały lewy bok puntem i było po lali

... żeby temat nie poszedł na sam koniec, parę fotek z relacji czyszczenia skóry, który odbył się z miesiąc temu
Przedmiotem prac były jasne fotele skórzane marki Recaro ...
Do czyszczenia skórzanej tapicerki niezbędna będzie szczotka miękka ( do skóry mała i duża), fibra, woda destylowana oraz atomizer.

Uploaded with ImageShack.us
Sonus Leather Cleaner rozrabiamy z woda destylowaną w proporcji 1:3
Kilka zdjęć z mojej pracy... uważam, że jest zbędne opisywanie zdjęć przed i po..

Przedmiotem prac były jasne fotele skórzane marki Recaro ...
Do czyszczenia skórzanej tapicerki niezbędna będzie szczotka miękka ( do skóry mała i duża), fibra, woda destylowana oraz atomizer.

Sonus Leather Cleaner rozrabiamy z woda destylowaną w proporcji 1:3
Kilka zdjęć z mojej pracy... uważam, że jest zbędne opisywanie zdjęć przed i po..

-
dziękujęsebastian855 pisze:wyszło super :) Musze sie w to zaopatrzyć :)

Podsumowanie czyli moje plusy i minusy
plusy?
- produkt Sonusa niewątpliwie dobrze czyści, odświeża skórę..
- nie nabłyszcza skóry
- tapicerka nie jest śliska
- cleaner nie wysusza skóry
Minusy ? dlaczego nie
- minusem jest brak szczoteczek ( ale można zakupić w sklepie obuwniczym w cenie maks 15 zł)
- cleanera trzeba użyć kilkukrotnie w jednym miejscu aby zszedł niechciany brud ( ale w tym przypadku jest coś za coś ..nie wysusza)
Polecam i życzę miłej zabawy przez jakieś 12 godzin

[ Dodano: 2012-10-10, 16:31 ]
ja robiłem również na czarnej tapicerce.. daje radekasku22 pisze:na jasnej tapicerce efekt bardzo fajny ciekawe jak na ciemnej by to wygladalo.robil ktos moze?
do wycierania tapicerki proponuję białą szmatkę najlepiej fibrę aby lepiej było można zobaczyć czy jeszcze w porach czarnej skóry jest brud
http://www.sklep.car-spa.pl/Wewnatrz-au ... i-p60.html
-
-