RADEK1985 pisze:ps a co do głowic to smietniki Trollu mowił ze jzdziły na setupie 450ps były tak zmasakrowane ze watpie czy ten silnik wogole działał pozdrawiam
aw69 popychacze były smietniki prowadnice wyjee.... napinacze za ktore musiałem dopłacic nadaja sie do duu ...maja połamane slizgi jak ten silnik faktycznie chodził to musiał pracowac jak traktor .... a pozatym mowił mi ze sa na sliniku i mi je zdemontuje a jedna z tych głowic była pordzewiała lezała gdzies pod chmurka ...
RADEK1985 pisze:aw69 popychacze były smietniki prowadnice wyjee.... napinacze za ktore musiałem dopłacic nadaja sie do duu ...maja połamane slizgi jak ten silnik faktycznie chodził to musiał pracowac jak traktor .... a pozatym mowił mi ze sa na sliniku i mi je zdemontuje a jedna z tych głowic była pordzewiała lezała gdzies pod chmurka ...
RADEK1985 pisze:aw69 popychacze były smietniki prowadnice wyjee.... napinacze za ktore musiałem dopłacic nadaja sie do duu ...maja połamane slizgi jak ten silnik faktycznie chodził to musiał pracowac jak traktor .... a pozatym mowił mi ze sa na sliniku i mi je zdemontuje a jedna z tych głowic była pordzewiała lezała gdzies pod chmurka ...
Dziwi mnie twoja wypowiedz ponieważ jak ja z nim rozmawiałem odnośnie zakupu bloku to fakt twierdził że są do niego przykręcone głowice ale też poinformował mnie o tym że nadają się ewentualnie na przetop a nie do dalszego użytku.
Nie to żebym kogoś bronił ale ja zostałem poinformowany.
Bo kupowales blok a nie glowice Ja tam pamietam ze poszla na czesci bo okazalo sei ze nie ma cisnienia na ktoryms garze i stracil nerwy do pakowania kasy :)
Ale zostałem poinformowany o tym że głowice są śmietniki więc dziwie się że w/w osoba nie została o tym fakcie powiadomiona tylko w ciemno kupiła zjebane głowice (coś tu nie hallo) a zresztą nie wpierdzielam się bo wyjdzie znów bezsensowny zamęt.
Mi sie wydaje ze skoro trolu konczyl swoj skok w bok z audi i wracal w ulubione objecia bmw to na koniec przywalil wała i tyle :) Co tu sie rozwodzic ? gdyby bylo inaczej pewnie nie bylo by tematu bo by zwrocil kase albo nie sprzedal glowic.
ZO RS2 TROLLU nic mi nie mowił ze to smietniki a jak sie pytałem jakie jest ich pochodzenie to powiedział ze z eski ktora dostała w du.. dzwona i poszła na czesci..