Wysokosc doladowania na programie
Jaro71 nie czytasz chyba ze zrozumieniem skoro piszesz ze K04 jest nie opłacalne - pytanie było ile to ma mieć mocy ?
proszę napisz mi które turbiny w tej samej cenie dadzą w 2.7bt moc o 100 KM większą czyli 600 KM bo na K04 robisz +/- 500 koni...
proszę napisz mi które turbiny w tej samej cenie dadzą w 2.7bt moc o 100 KM większą czyli 600 KM bo na K04 robisz +/- 500 koni...
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
absolutnie nigdy nie twierdizlem ,ze mam o czym kolwiek pojecie
chcialbym docelowo uzyskac okolic 600km , a z tego co wiem i z tego co tu napisaliscie k04 nie wyrobia... Ceny?? no coz tyle ile moglem znalesc w sieci kasztaltuja sie na poziomie miedzy 4tys w gore wiec nie widze sensu placic tyle za uzywane turbiny ktore cholera wie ile pochodza, gt28rs maja wiekszy potencjal i do nowych duzo wiecej nie trzeba dolozyc... wiec nie wiem czy sie tym razem tak bardzo myle, zaznaczam ze 600 chce docelowo ,a nie na "jutro" kosiniak, zamiast "się śmiać" to może najzwyczajniej w swiece wytknij błedy w moim rozumowaniu i bedzie po sprawie ,tak jak napisalem "w stopce" nie znam sie i tez nie mam zamiaru zgrywac znawcy po to jest forum zeby sie czegoś dowiedziec, chyba ze znowu sie myle...

Nie znam się....dlatego kurde pytam... :)
ale mówisz o nowych czy używanych?? Zaznaczam, ze najzwyczajniej w swieci boje sie kupować używek ,bo nie stac mnie a umoczenie 4-5tys.... Był tutaj na forum ładny przykład tego jak mozna sie wjeb.... tomson sprzedaje same gt28rs za 3600zl plus jakis tam maly rabat. A nowe k04....http://www.turbocatalog.pl/ tutaj chociazby jedyne 4400 szt nie wiem jak gdzie indziej bo nie sprawdzalem. Sczerze mowiac nie chce bog wie jakich mocy itd. ,ale tez nie chce sie bawic z wymiana turbin po miesiacu ,bo sie okaze ,ze nie "jedzie". moge miec chinczyki z ta tecchnix z jakims dobrym rabatem ,ale jakos nie mam przekonania do takich rzeczy...
Nie znam się....dlatego kurde pytam... :)
panowie że tak wejdę w słowo. ile z czwórek można wydusić przy naszych silnikach?
edit: mocy na kołach
edit: mocy na kołach
Ostatnio zmieniony 2011-10-26, 20:52 przez bartek75, łącznie zmieniany 1 raz.