s4-bolo
-
pajak100
- Tytuł użytkownika: przemek
Potwierdzam , jechałem za Bolem i na pierwszym biegu latał od bandy do bandy.
Kurde , a można jakoś interpretować falstarty ? Da się z tego coś wyczytać , czy wynik jest o kant dupy potłuc ? Mam ich aż trzy
Mój np. taki

O co tam chodzi , nie wierzę żebym zrobił 7,9
Kurde , a można jakoś interpretować falstarty ? Da się z tego coś wyczytać , czy wynik jest o kant dupy potłuc ? Mam ich aż trzy
Mój np. taki

O co tam chodzi , nie wierzę żebym zrobił 7,9
S4 2.2T na gratach RS2 póżniej HX35
-
kosiniak
-
kosiniak
-
bolo-s4
- Tytuł użytkownika: BOLO-S4
Kosi golf ciągnie równo z 4 i jechał prosto więc ciągnoł na maksa nie bał się że zajebie w bandę bo tam było wąsko a jak zapewne wiesz s4 ma 60/ 40 więc o uślizg łatwiej i odpuszczałem
I mimo to zrobiłem 3 wynik zawodów więc powinieneś pogratulować koledze a nie krzyczeć czasy ,czasy bo na zawodach chodzi o jak najlepsze miejsce myślę
I mimo to zrobiłem 3 wynik zawodów więc powinieneś pogratulować koledze a nie krzyczeć czasy ,czasy bo na zawodach chodzi o jak najlepsze miejsce myślę
-
kosiniak
a lamik 1300kg+/- i 600PS+/- i obstawiam ok 650-750NM
[ Dodano: 2012-07-17, 14:44 ]
i czekamy az wyjedzie twoja furmanka i bedzie wytrojona:) Abys mogl powalczyc z lamikiem. Bo chyba nie wsadziles 2xgt30 dla marnych 650PS
PS to nie jest zadna wycieczka osobista pod twoim adresem tylko moje rozmyslanie znajac twoja przeszlosc i powiazanie z 1/4 zaczynajac od mk3 tdi
Pozdrawiam
[ Dodano: 2012-07-17, 14:44 ]
i czekamy az wyjedzie twoja furmanka i bedzie wytrojona:) Abys mogl powalczyc z lamikiem. Bo chyba nie wsadziles 2xgt30 dla marnych 650PS
PS to nie jest zadna wycieczka osobista pod twoim adresem tylko moje rozmyslanie znajac twoja przeszlosc i powiazanie z 1/4 zaczynajac od mk3 tdi
Pozdrawiam
Frog Racing