LCQ pisze:
ponoć bardzo ciężko "spawa" się zderzaki z rs4 w porównaniu do s4, czyżby inny skład materiału? ma ktoś z tym doświadczenie?
większość RS'ów M'ek ,ST'ków ,AMG itp.... mają PURowe nie spawające się zderzaki....
jedyna opcja (nieco krucha w przypadku mocniejszego uderzenia) to klej do PUR,,,lejesz z tubki klej na zderzak i zasypujesz proszkiem z kompletu co momentalnie wiąże....
jak sie nie oprzesz nigdzie zderzakiem to bedzie trzymać
A co jeśli chcesz połączyć kawałek eresowego zderzaka z eskowym ? (Skrzela)
LCQ pisze:
ponoć bardzo ciężko "spawa" się zderzaki z rs4 w porównaniu do s4, czyżby inny skład materiału? ma ktoś z tym doświadczenie?
większość RS'ów M'ek ,ST'ków ,AMG itp.... mają PURowe nie spawające się zderzaki....
jedyna opcja (nieco krucha w przypadku mocniejszego uderzenia) to klej do PUR,,,lejesz z tubki klej na zderzak i zasypujesz proszkiem z kompletu co momentalnie wiąże....
tylko Ty możesz wymyśleć coś tak durnego
Co w tym durnego??? Wsadzaja zdesie Rsowe do esek i docinaja zdesie... wstawiaja body rs do esy wycinajac polowe blach... a u mnie durnym jest maly fit plastika eresowego do esowego??? To chyba nie bylo juz nic ciekawszego do roboty i musiales cos napisac...
LCQ pisze:
tylko Ty możesz wymyśleć coś tak durnego
Co w tym durnego??? Wsadzaja zdesie Rsowe do esek i docinaja zdesie... wstawiaja body rs do esy wycinajac polowe blach... a u mnie durnym jest maly fit plastika eresowego do esowego??? To chyba nie bylo juz nic ciekawszego do roboty i musiales cos napisac...
Ale sranie... Szukam odp na temat łączenia tych plastikow... Mam w głowie pomysł ale nie rusze nic bez zbadania tematu... Powiedzmy ze nudzi mi się... Mam skrzela ori z RS i myślę ze było by git... No nic może ktoś cos wie...
Prawie gotowy zderzak od RS tyle że właściciel tego nie wie;) Wisiał za 400 zeta nie poklejony i żałuję ze nie kupiłem. Trochę przeróbek nad skrzelami i leżał bu jak ta lala.