S4 By Jachyr
To jest wlasnie hero i nastepny rowniez bedzie hero od 9 miesiecy do 6 lat. Mega kozak foteliki.Marcin85 pisze:Jaki to model?tez sie przymierzam do zakupu recaro fotelika,
model recaro hero ciekawie wyglada...
[ Dodano: 2016-02-26, 22:18 ]
Długo się nic nie działo przy aucie ale to już w przyszły weekend się zmieni
 w koncu:) w sobote jestem w Pl auto zostaje do swiąt, ze 2 worki gratów wlecą pod maske i podwozie i zobaczymy co z tego wyjdzie
  w koncu:) w sobote jestem w Pl auto zostaje do swiąt, ze 2 worki gratów wlecą pod maske i podwozie i zobaczymy co z tego wyjdzie  Bez spiny na cyferki i kreski choc nie ukrywam ze chciał bym aby pojawilo sie 4.. ma przyjemnie sie odpychać i dawac fun jak do tej pory.
  Bez spiny na cyferki i kreski choc nie ukrywam ze chciał bym aby pojawilo sie 4.. ma przyjemnie sie odpychać i dawac fun jak do tej pory.Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...

Papol piszac ,,magik" miałem na mysli czlowieka ktory zna te auta od podstaw... Robi prawie wszystkie S/Rs ktore smigaja po naszych okolicach a jak sie ostatnio okazalo jest ich ponad 15... Do tej pory tez wszystko on mi skladal i nikomu inne,u z okolic auta nie oddam.

Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...

Nie popadajmy w paranojebartek75 pisze:nie ma lepszego S stuffu u nas że tak odważnie napiszę. warto zobaczyć na żywo
 zawsze była jest i bedzie tak traktowana
  zawsze była jest i bedzie tak traktowana  po prostu dla wlasnych zasad. Wszystko ma być zrobione na tip top i na odpowiednim osprzecie. Dla Siebie... Jeszcze na jakis czas pozniej V8...
 po prostu dla wlasnych zasad. Wszystko ma być zrobione na tip top i na odpowiednim osprzecie. Dla Siebie... Jeszcze na jakis czas pozniej V8... 
Papopl jak sie ogarniesz i odwiedzisz spot to bedzie okazja zobaczyc. Ja bede na pewno

Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...