Audi (R)S4 Limo by Savo
Były dwa rodzaje oryginalnych dekli, które na pierwszy rzut oka są takie same. Różnice to głębokość i 1mm na średnicy. Przerabiałem ten temat jak szukałem dekli do felg z RS6 C5. Możliwe, że któryś z kompletów by pasował, ale to tylko spekulacje.
Odnośnie projektu, który śledzę od dłuższego czasu - ogromny szacunek!
Odnośnie projektu, który śledzę od dłuższego czasu - ogromny szacunek!
b4 quattro 4.2 V8 BiTurbo
Dzieki kuba411vm, za pomoc , ja zakupilem te ktore sa 1mm szerszej srednicy . Napewno zrobimy wszystko zeby byly one zamontowane poniewaz musi to wygladac, nawet jesli trzeba bedzie stoczyc ciutke aluminium badz pospawac cos do dekli
luk448, Sam juz nie moge sie doczekac ale tak naprawde nie spieszac sie najlepiej na tym wyjdziemy, wiec jestesmy cierpliwi i narazie Panowie rozporki zapięte
Maly odwiezenie tematu
Zestaw śruba i nitonakretka do montażu progu

luk448, Sam juz nie moge sie doczekac ale tak naprawde nie spieszac sie najlepiej na tym wyjdziemy, wiec jestesmy cierpliwi i narazie Panowie rozporki zapięte
Maly odwiezenie tematu
Zestaw śruba i nitonakretka do montażu progu

- marecek1522
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
w każdym sklepie to jest i w każdym typu Castorama, do tego musisz dokupić specjalny pistolet do nitowaniamarecek1522 pisze:Savo skąd wytrzasnąłeś te śruby do montażu progu ??? gdzie takie coś dostane ? pozdr
mam takie coś
ale te wkręty z foto to jakieś za wysokie są mi się zdaje, jeśli mam rację to nic z tego nie będzie (drzwi nie zamknie)
Takie śruby nitonakrętki nie dostaniesz w Castoramie. Szukac nalezy w allegro, nitownica nie jest az tak droga śruby są z golfa/bora/seat/passat. Sa to nowe zamienniki, zostały przetoczone na grubość progu koszt przetoczenia 5 zł 20 sztuk

W tym projekcie nitonakretka jest zanitowana i wbita do progu 2mm po czym zacynowana od góry to pozwala na płaska powierzchnie, szczelina między drzwiami a progiem wynosi 5 mm więc nie ma mowy by ocierały

Nitonakretke można zanitować też od góry bo grubość powierzchni płaskiej wynosi 1.1mm i tez nie będzię ocierac
Pozdrawiam

W tym projekcie nitonakretka jest zanitowana i wbita do progu 2mm po czym zacynowana od góry to pozwala na płaska powierzchnie, szczelina między drzwiami a progiem wynosi 5 mm więc nie ma mowy by ocierały

Nitonakretke można zanitować też od góry bo grubość powierzchni płaskiej wynosi 1.1mm i tez nie będzię ocierac
Pozdrawiam

Hehe dzieki chłopaki za miłe komentarze
Lecimy dalej z Koksem
Dopasowanie progow do poszerzonych tylnych nadkoli

konserwacja nadkoli tył pomalowane dodatkowo czerwonym podkładem z pędzla bez pistoletu by była grubsza warstwa na to masa uszczelniająca pokryta barankiem natryskowym z pistoleta

W miedzy czasie na prezent urodzinowy od Brata dostałem taki Bajer
[ Dodano: 2015-12-12, 21:48 ]
Wiadomosc od Pana Sławka do forumowiczów :
Dziekuje za miłe słowa otuchę i pozytywną energie.
Pasja rodzi profesjonalizm, profesjonalizm daje jakość a jakość to jest luksus Panowie i Panie
Pozdrawia blacharz SŁAWEK
Lecimy dalej z Koksem
Dopasowanie progow do poszerzonych tylnych nadkoli

konserwacja nadkoli tył pomalowane dodatkowo czerwonym podkładem z pędzla bez pistoletu by była grubsza warstwa na to masa uszczelniająca pokryta barankiem natryskowym z pistoleta

W miedzy czasie na prezent urodzinowy od Brata dostałem taki Bajer
[ Dodano: 2015-12-12, 21:48 ]
Wiadomosc od Pana Sławka do forumowiczów :
Dziekuje za miłe słowa otuchę i pozytywną energie.
Pasja rodzi profesjonalizm, profesjonalizm daje jakość a jakość to jest luksus Panowie i Panie
Pozdrawia blacharz SŁAWEK
-
peacenotwar
Jaki kolor felg? Polerowane szprychy dają fajny efekt na żywo ;)Savo pisze:W związku z pytaniami o felgi wysyłał zdjecie podglądowe
Wzor rs4 b5, produkt - Made in Italy , rozmiar Rarytasny bo 10jx19", felgi aktualnie sa u wulkanizatora poniewaz zakladamy gumy. Leca juz tez ori dekle z felg rs4 b5
Dlaczego takie felgi ?
Poniewaz jak pisalem, chce zachowac auto w "oryginalnym" stylu , druga sprawa to ze ma byc nadal do Funny![]()
[url=http://imagizer.imageshack.us/v2/1600x1200q90/911/LFKgHu.jpg]Obrazek[/URL]