majlo, zobaczylem Cie jak stalem na swiatlach dzieci warszawy z Puzaka.Nie no tak delikatnie potem ruszylem Ostatnio na parkingu na tej myjni w Alejach przy Intercarsie stal wlasnie rs6 c5.Stal tam z tydzien jak nie lepiej.
nie pamiętam, pijany byłem, święta a jak zapuściłeś się w regały na magazynie to nie zaglądałem potem na paleciaka co wywiozłeś,
masakra co 1,0l vodka może zdziałać w 30 min
luk448 pisze:majlo, pisalem z kolega Fiko zeby sie kiedys spotkac chociaz na papieroska i pogadac bo blisko mamy do Siebie.wlasnie tez wspominal ze stacjonujesz na Apartamentowej
Jak będziecie się organizować to dajcie znać..... albo koledze Fiko powiedzcie co by do mnie zadzwonił..... też tu w okolicy zamieszkuję
luk448 pisze:Majlo a ten rs6 c5 to czarny na blachach LSW?
luk448 pisze:Ostatnio na parkingu na tej myjni w Alejach przy Intercarsie stal wlasnie rs6 c5.Stal tam z tydzien jak nie lepiej.
To RS6 kwitło na tej myjni chyba z miesiąc...... często tam się myję więc zaczęło mnie interesować..... myślałem żeby przygarnąć bo stało takie porzucone ale jednak kogoś z okolic.... ale nie dopytywałem się zbytnio
widziałem go już 4 razy nawet dzisiaj rano jak byłem z psem. ładny :)
kolejny rs6c5 parkuje na koło Apartamentowej jest na sprzedaż na allegro. też ładny :)