A ja mam mieszane uczucie co do opon na zime.Kiedys mialem przyjemnosc smigac na oponach Nankang.I serio, o tym gownie nie moge powiedziec zlego slowa.Nawet to dzialalo w zime.A wiadomo ze w zime nie latalem z predkosciami 260---> ale te dawaly rade.Wiadomo ze napewno lepiej by sie sprawdzaly jakies Conti,Pirelki itp no ale te Nankangi dostalem za free wiec korzystalem.
Panowie jakie tam laczki szykujecie na lato 2018, bo muszę coś kupić a te się szybko zużywają a te drugie nie kleją a te trzecie się deformują a te czwarte to ślizgi na deszczu...
hankook ventus s1 evo2. Mam od pół roku i jak za te $ nie znam lepszych opon. Mogę je porównać z CONTI CS 5! Na mokrym kleją jak wściekłe i na suchym również dają bardzo dobrze radę!
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Dzięki Jachyr za opinię, też mi chwalono Hankooki a tańsze sporo niż Micheliny.
Mnie na Super Sportach jeździło się super i stąd wstępna decyzja w stronę Pilot Sport 4s.
Jachyr pisze:hankook ventus s1 evo2. Mam od pół roku i jak za te $ nie znam lepszych opon. Mogę je porównać z CONTI CS 5! Na mokrym kleją jak wściekłe i na suchym również dają bardzo dobrze radę!
Miałem Hankook 3 lata kupione razem z S4. Teraz mam Pirelli P Zero neu różnica w cenie jest a właściwości takie same, tzn tak samo traci trakcje na 3 biegu gdy trochę popada...