miedzy 98 a 100 oktanów u mnie było około 40-50KM różnicy, więc chyba warto jak masz shella pod nosem :D
i nikt Cie nie dissuje, tylko realnie piszą chłopaki jak jest, lepiej sie "rozczarowac" nadmiarem mocy niż niedostatkiem ;)
Dobrzanskis4b6 pisze:Pewnie początek czerwca mnie się nie spieszy,czekam cierpliwie.
Na sell będę mieć wtryski 630 Siemens może komuś trzeba
19.06 są wyścigi w Częstochowie na Rudnikach, przyjedź po testujesz sobie nowy setup i po docierasz motor , ja chyba będę tam startował pierwszy raz na nowej skrzyni jak się wyrobie ,także można spota zrobić
Dobrzanskis4b6 pisze:Pewnie początek czerwca mnie się nie spieszy,czekam cierpliwie.
Na sell będę mieć wtryski 630 Siemens może komuś trzeba
19.06 są wyścigi w Częstochowie na Rudnikach, przyjedź po testujesz sobie nowy setup i po docierasz motor , ja chyba będę tam startował pierwszy raz na nowej skrzyni jak się wyrobie ,także można spota zrobić
Tak wiem o tym i trochę na to właśnie czekam i chciałbym mieć już auto ogarniete technicznie i praktycznie...Można spota zrobić i może inni się skusza
Może by tak 8tłok i tarcze 365mm przód i tył 335mm rs6 c5 zapodać na patencie z 4tlokiem
Obecny set za jakiś czas będzie na giełdzie 6tłok 18zl/zr tarcze 345mm i tyl 300mm z adapterem
Ostatnio zmieniony 2016-05-17, 18:35 przez DobrzanskiS4B5, łącznie zmieniany 1 raz.
SID pisze:tarcz Ci brakuje z RS4 B7 aby p&p było
o takich jak moje Obrazek
Czyli kupuje cały setup od RS4 B7 i pasuje P&P przód i tył ?
Ile jest tłoków w tych OEM RS4 B7 ?
Jak to się ma w porównaniu do osmiotłota ? Siła hamowania?