a żebyś wiedział, że duszą imprezy właśnie byliście wy czyli AW z tobą
My to juz zapomnieliśmy jak fajnie jest na takich spotkaniach.
A co do racingforum to powiem wam, że dzisiaj widziałem stado zadowolonych, usmiechnietych, dorosłych facetów...wrócili kurfa do domu i wyszli z nich smarkacze
Arek_RS4 pisze:Fajny wypad mój pierwszy. Mam nadzieje że będzie więcej. Nawet udało mi się zrobić jeden przejazd z RS4 B5. Ale szczerze to nawet nie wiem czyja.
Będą jakieś fotki ze spotu?
Moja:d Było spoko:P
Latałem pozniej z druga RS4 b5 i mozna powiedziec ze było rowno:d
Tamta miała bodajrze 415 i 523nm??
To ze mną latałeś, miło było poznać. Piękna ta Twoja RS-ka.
Nie brzydsza od twojej:P
Mi tez miło:d . Ta nowa czarna RS4 dawała rade:D ja dostałem od niej niestety:( chyba za piewszym razem tylko nie dostałem, a pozniej auto spuchło i dupa:(
Było ZAJEBISCIE a tak apropo racingforum to tylko jedno cisnie sie na usta
"Złej baletnicy to i rabek u spodnicy"
Z imprezy utkwiło mi w pamięci efektowne hamowanie golfa 2 VR6T po konfrontacji z Nikolasem, do krzaków zostało niewiele. Miałem wtedy przyjemność siedzieć w S4 jako pasażer.
Arek_RS4 pisze:Z imprezy utkwiło mi w pamięci efektowne hamowanie golfa 2 VR6T po konfrontacji z Nikolasem, do krzaków zostało niewiele. Miałem wtedy przyjemność siedzieć w S4 jako pasażer.
Arek_RS4 pisze:No radzi sobie bardzo dobrze. Po przejażdżce musiałem sobie kręgi ponastawiać :)
Ja powiem szczerze ze byłem zaskoczony wynikiem konfrontacji z Toba:D myslałem ze dostane jak nic a tu niespodzianka. Remis:D
Bo od tej nowej czarnej RS4 tak jak pisałem tylko raz udało mi sie wygrac a podobno ma troszke gorsze parametry:D z tego co własciciel mowił
tak naprawde my organizatorami nie bylismy....poprostu wprosilismy sie na spot TT clubu :) zapraszając kolegów z forum :)
.......a tak apropo spotów i ustawek, z Kosiniakiem wymyśliliśmy sobie cykl takich spotów/zlotów kameralnych na pewnym lotnisku ale z aparaturą pomiarową i gastronomią :)
Jakby byli chętni to coś takiego moglibysmy ogarnąć na 2011 rok :)
aw69 pisze:
.......a tak apropo spotów i ustawek, z Kosiniakiem wymyśliliśmy sobie cykl takich spotów/zlotów kameralnych na pewnym lotnisku ale z aparaturą pomiarową i gastronomią :)
Jakby byli chętni to coś takiego moglibysmy ogarnąć na 2011 rok :)