Warszawa Spot S/RS Sobota 27.07.2013 godz. 18 Stadion Narodo
- 
				bosakbosak
A przygotowania jakby to zlot z całego mazowieckiego miał byćbuba pisze:I co picze klaczki? Wymiekliscie?

no właśnie.... Flyer nakręcił temat, określił miejsce a okazało się, że ani kolegi nie było ani w żółtej strefie spota żadnego równieżSurveyor pisze:Fajnie, fajnie, tylko ciężko się było odnaleźć

taaaaa.... jak pamiętam to na lamusa jakoś nie wyglądaszRRyb pisze:No to przyznaje się jestem wśród lamusów.

Trza było wsiadać i podjechać, staliśmy i gadaliśmy dosyć długo.
heheheh, w żółtej strefie 15 Audiczek na pewno było...... tylko my nie byliśmy w żółtejbosakbosak pisze:dzięki za spocik bardzo miło było, chociaż te 15 aut to chyba z całego parkingu zliczyłeś ;)

To co... następny pewnie już na śniegu??......
stanę chociaż z boku i popatrzę jak quattrówki latają bokami

FOSS motorsport ... pl/de

Fiko,  na Skoroszach jest malo miejsca.Byłem wczoraj na chwile na zakladach Ursus.Musze jeszcze ktoregos dnia tam podjechac i zerknac czy to miejsce z zeszlego roku nadal zyje bo w zeszlym roku dalo sie tam latac  bokami.kawalek placu-w zeszlym roku jak tam wpadalem to dalo sie spotkac maluchy,Audi,Subaru,Quady i inne wynalazki.

kilka lat temu w markach fajnie bylo, nie mam pojecia jak teraz, ale wtedy to na kazdym z wielu parkingow pelno samochodow jeden za drugim ;) 
potem tam nie bylem, za daleko :D a tam gdzie jezdzilem to albo powstawiali betonowe slupki (real na ursynowie) albo kupili maszynke do odsniezania i daja dobry przyklad drogowcom...

potem tam nie bylem, za daleko :D a tam gdzie jezdzilem to albo powstawiali betonowe slupki (real na ursynowie) albo kupili maszynke do odsniezania i daja dobry przyklad drogowcom...